Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
16 April 2021
 
Är jag bög nu?

"Är jag bög nu?"

Publicerad: 2009-04-07

Fråga: Hej Linnea, Jag och några kompisar hade en fest för två månader sen och jag drack en vinflaska jag tagit fran mina föräldrars källare plus en massa folköl vi köpte på en bensinmack och sen somnade jag I en soffa. Nar jag vaknade så skrattade alla mina kompisar och sa att en av mina kompisar, Jonas, lagt sin pung I mitt ansikte när jag sov. Det var sant for de hade fotat med sina mobiler också och visade mig. Jag är rädd nu efter att det hänt, är jag bög nu? Eller är det mina kompisar som ar bögar?
Simon, 15 år

Linnea svarar: Hej Simon, detta är ingenting du behöver oroa dig för, det här fenomenet kallas för "teabagging", eftersom det snarlikt att man doppar en tepåse (mannens pung) i varmvatten (en annan killes ansikte). Det kommer från USA och har blivit populärt i Sverige genom så kallade "college filmer" som Porkys och American Pie.

Det är ett fullt normalt beteende hos unga killar som växer upp och vill testa sin sexualitet. En mera känd variant i Sverige är "kuk I örat", den går I korthet ut på att en kille tar sin slaka penis och sticker in toppen av ollonet I en annan sovande killes öra.

Allt detta ar normalt bland unga killar så du behöver inte oroa dig, om du verkligen var homosexuell (bög) så skulle du känna det själv inombords på ett helt annat vis.


Så kallad "Tea-bagging" är ett fullt normalt beteende hos unga killar.
Så kallad "Tea-bagging" är ett fullt normalt beteende hos unga killar.

Annons

Linnea HedåsLsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 36 kommentarer

KAMAGRA
Kamagra www.intimleksaker.com Sexleksaker www.intimleksaker.com Sex Toys www.sextoyonlinestore.com Kamagra www.kamagra.dk http://intimleksaker.com http://intimleksaker.se http://sextoyonlinestore.com http://kamagra24seven.com https://kamagra.dk

ADMIN, (för 13 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bög pga bajs?
När jag svarvar en brun brukar jag låtsas som om det är en stor chokladbrun kuk som glider ur mig... Ibland präriehundar jag korven och låtsas att den glider in igen innan jag släpper den. Är jag heterosexuell nu?

Vit krnkt man, (för 37 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Mästerpungen i 7-milastövlar
Jag körde teabagging i kokande 95-gradigt vatten.Nu är pungen röd och stor som en blåsfisk.Sluta ge dåliga råd!

Kenth Lagerbladh, (för 37 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kamagra
Har köpt Kamagra hos www.potensmedel.co.uk Original Kamagra! Dubbel dos! 100% fungerande sexmedel! Kamagra finns på potensmedel.co.uk Kamagra gratis frakt!

Admin, (för 37 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Intimleksaker
HAAHH HELT GALEN BILD! Glöm inte att besöka Easylover.se för att hitta intimleksaker som, dildos, rabbit, rabbit vibrator och andra roliga saker: http://www.easylover.se

Admin, (för 39 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Twingly BlogRank