Svenskbladets officiella T-Shirt
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
28 Mars 2015
 
Kvinnan hittade en penis i sin mikrovågsmat.
Kvinnan hittade en penis i sin mikrovågsmat.

Kvinna hittade penis i färdigmat

Publicerad: 2009-06-05

En 31-årig kvinna i Göteborg har anmält Findus efter att hon hittade en penis med tillhörande testiklar i en förpackning av färdigmat avsett att värmas upp i mikrovågsugn. Kvinnan ska inte ha upptäckt penisen förrän efter att hon drog av plastfilmen som täcker plastformens topp, efter fyndet blev kvinnan skärrad och har behövt gå i terapi för att komma över sin skräck att hitta kroppsdelar i mat, dessutom har hon gått ned hela 18 kilo sedan händelsen då hon lider av svårt trauma och lever i stort sett uteslutande på rinnande mat.

2005 så rapporterades ett liknande fall i dagspressen, familj Ed i Rengsjö berättade att man hittat en penis i en ketchupflaska från matvarukedjan Willys, både tidningar och polis kallades in men "penisen" visade sig efter labratorieanalys bara vara en svamp.

Denna gång verkar dock penisen äkta och Findus har ännu inte kunnat redogöra för hur den hamnat i förpackningen med färdigmat. Enligt Findus tillverkas denna typ av matlåda av en underleverantör i Malaysia och man har nu begärt en grundlig utredning från dem för hur penisen hamnade bland maten.
- Vi väntar på vår underleverantörs rapport innan vi kan uttala oss vidare om detta, berättar Findus presskontakt i Sverige Siv Rubeck.

Maträtten som den 31-åriga kvinnan påstås ha funnit penisen i är "Tigerräkor i Thailändsk sås", Findus har under morgonen i ett pressmeddelande berättat att man drar in just denna maträtt i väntan på en utredning från en av dess underleverantörer.

Svenskbladet har utfört sin egen utredning och har lyckats komma i kontakt med Findus underleverantör i Malaysia. Jason Chia, produktexpert vid företaget vid "Etham and Brothers food" i Kuala Lumpur, har kommenterat fyndet för Dagens Svenskbladet;
- Tigerräkor med penis och sötsur sås är en av våra favoriter så jag är förundrad att det här väcker så mycket uppståndelse i Sverige, våra penisar är bara av högsta kvaliét, ingen har klagat tidigare.

- Om ni bara visste vad som är i våran Biff a la Lindström skulle ni glömma allt om penisen, lita på mig, berättar Jason Chia, i en sista kommentar till Svenskbladet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger OllonborgLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 157 kommentarer

Re: Re: Re: Hodor
Oftast i dom asiatiska källarförråd där jag varit nere i, i alla fall. Jag har dessutom skrivit en bok om det. Den kommer ut till jul. Den heter Magiska svampar i Asiens källare, en hallucinogen resa genom dig själv på andra sidan jorden. Köp den!

Sven Andersson, (för 3 dagar sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Hodor
Sven, Du har säkert rätt i att den är vanlig i asiatiska källarförråd, men måste tänka om i din tro att det är en svamp.

Janne Vajsing, (för 4 dagar sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re:awesome
Vi behöver fler tidningar som tar upp viktiga nyheter, Till exempel orcher på järnvägen och könsorgan i Snabbmat, vill bara säga: superbra tidning, den skulle Kunna bli större än Aftonbladet!

hej, (för 2 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Hodor
Du är inte svensk, va? Detta är Svenskbladet och inget Ungerskt dejtingforum. Respektera detta i fortsättningen. För övrigt så tycker jag att det är en mycket vacker penis i fråga men jag är övertygad om att det är en slags svamp som är vanlig i asiatiska källarförråd.

Sven Andersson, (för 3 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hodor
Hodor!

Hodor, (för 3 månader sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Nytt Legosortiment!
Casco Köttklister - Prova hemklistrat ikväll!
Snygga T-shirts i Svenskbladets anda!
Humor Humor bloggar
Twingly BlogRank
Bloggpunkten.se