Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Att titta på dokusåpor på en stor platt-tv är livets mening.
Att titta på dokusåpor på en stor platt-tv är livets mening.

Större platt-tv är meningen med livet

Publicerad: 2009-12-10

Svensk handel har som vana att utse årets julklapp, den produkt som man tror att flest konsumenter kommer att införskaffa hos organisationens medlemmar, i år har man förutsett att julklappen blir en större platt-tv.
Detta är att ställa i kontrast med förra årets julklapp som var en stor platt-tv, förrförra julens present som också var en platt-tv, samt julen innan dess då julklappen också var en platt-tv.

Familjen Larsson är en av många de familjer som valt att köpa en ny platt-tv i julklapp till sig själva, Ulrika Johansson menar att det var ett naturligt steg för dem;
- Den gamla TV:n som vi köpte förra julen var 38 tum och det började kännas lite smått, vi vill kunna se "Let's Dance Janne" från "Bonde söker fru" på en större TV, så vi har beslutat att köpa en 44 tums platt-tv i år. 38 tummaren kan vi ta ut till sommarstugan kanske, fast där har vi ju redan 36 tummaren från julen innan, eller om det var 32 tummaren från julen 2005?

- Det är klart att det blir ju lite jobbigt i januari när första avbetalningen kommer, för det blir såklart att ta det på avbetalning om vi ska ha råd. Men vi har delat upp avbetalningen i 36 enkla betalningar med bara 11,5% ränta,
berättar Ulrika Larsson.

Jonas Larsson menar att familjen absolut behövde en 44 tums platt-tv för att kunna se Anders Bagges getskägg i High Definition.
- Troligtvis kommer vi inte att sluta att köpa nya tv-apparater innan vi har en som fyller upp hela väggen i vardagsrummet.

- Att kolla på Ullared på en jättelik platt-TV är meningen med livet, tillägger Jonas.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Helfoder för hund och baby