Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
19 April 2024
 
Ford Ka är billig i drift med bränslesnål motor, dessutom lättparkerad tack vare sin storlek.
Ford Ka är billig i drift med bränslesnål motor, dessutom lättparkerad tack vare sin storlek.

33-årig man från Järfälla köper liten bil för att kompensera för stor penis

Publicerad: 2009-04-28

Filip "Rocco" Vesterlund, en kille från Järfälla strax norr om Stockholm skaffade nyligen en begagnad Ford Ka av årsmodell 2004. Han har i efterhand medgett att han valde just en liten bil för att kompensera för hans enorma penis. Filip är nämligen en av de få svenskar som plågats sedan barnsben på grund av den enorma storleken på hans könsorgan.

Filip själv berättar om hur han varit medveten om sin fysiska olikhet ända sedan tonåren;
- I duschen till gymnastiken på högstadiet började jag ana något, medan de andra såg ut som prinskorvar så såg min ut som en bratwurst. När man senare blev äldre och började träffa tjejer fick man höra det från dem också, och det präntades in totalt, det förföljde en hela tiden och formade ens personlighet.

Ulrika Lingonkvast, en före detta flickvän berättar;
- Filips penis är enorm, den ser ut som en stor gurka med ett jättelikt plommon längst ut. Men Jag minns att Filip hade problem med för bra självförtroende, han var för självsäker på grund av hans stora penis.

- Ibland kunde han ligga vaken om nätterna helt otröstlig och må dåligt av att han varit för beslutsam och bestämd och oroade sig för att människor kring honom kanske tyckte att han var uppblåst, präktig och bossig,
berättar Ulrika.

Filip mår idag mycket bättre och är nöjd med sin Ford Ka.
- Jag mår toppen nu, efter år av för bra självförtroende, äntligen kan jag slappna av och folk kan ta mig för den jag är, en framgångsrik kille med en penis i häststorlek. Dessutom är det lätt att parkera i stadsmiljö nu, berättar Filip med ett inte för självsäkert leende.

Vänner och familj har stött Filips beslut helhjärtat, men kritik har riktats mot honom från kändishållet, proffsboxaren och medieprofilen Paolo Roberto kallade under gårdagen Filip för "en dum fjant" och "mesig tönt", och bad istället Svenskbladets utsände att fokusera repotaget på Paolos nya bil, Mercedes E-klass coupé prime edition i palladiumsilver med sportpedaler och lädersäten. 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!