Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
18 Maj 2024
 
Daniel slappnar för närvarande av hemma hos föräldrar i Ockelbo.
Daniel slappnar för närvarande av hemma hos föräldrar i Ockelbo.

Daniel Westling delvis återställd efter leverbyte

Publicerad: 2009-07-01

För en dryg månad sedan överraskade Hovet medierna med att berätta att Daniel Westling på grund av en sjukdom genom gått en levertransplantation. Hovet meddelade idag att Daniel Westling återhämtat mycket av sin energi och att hans nya lever fungerat som väntat.

I ett pressmeddelande berättade Hovet att Daniels nya levers produktion av galla nästan är lika stor som hans tidigare naturliga lever samt att Daniels kroppsfunktioner nu återigen fungerar mer eller minde problemfritt. "Daniels matsmältningssystem är nu nästan återställt till dess normala kapaciteter", hette det i pressmeddelandet som släpptes, som även förklarade att att den blivande prinsens bajs dock fortfarande är aningen för löst i dess konsistens. Men man förväntar sig också att bajset kommer att hårdna ytterligare när leverns tyroxinproduktion väl kommit igång ordentligt. Man bekräftade också ryktet att Daniel Westling kommer fortsätta att gå på toaletten och skita som vanligt folk även efter giftermålet då han kommer att ha erhållit sin titel som prins.

Den pro-rojalistiska journalisten och observatören Carl-Jonas Syrén som bland annat skrivit boken "Silvia & Co: Kungahuset från insidan" berättar om vad han tror att matsmältningsproblemen kommer innebära för Daniel och Victorias förhållande;
- Det är känt sedan länge att kronprinsessan Victoria har grova matsmältningsproblem till följd av hennes kroppsfixering och utsatta liv i media. Det har länge ansetts att Daniel Westling skulle fungera som ett lugnande element och bidra till ett lugnare livstempo, en bättre matsmältning och en mindre illaluktande avföring.

- Nu verkar det dock som att Daniels leverbyte kommer att orsaka mer och inte mindre lukt i parets badrum då hans kroppsfunktioner med matsmältningen inte kommer att funger helt som de gjorde innan hans leverbyte. Det kommer att spolas ned många konstiga bajskorvar och bajsliknande rester i det unga parets toalett, berättar Carl-Jonas Syrén.

Även den långtida kungahuskorrespondenten Max Almbäck från Svensk Damblaska bekräftar ryktet att Daniels bajs nu luktar långt värre än Kronprissessans;
- Det är många svenskar som än idag vägrar att tro på att kungahusets medlemmar faktiskt går på toaletten som vanligt folk, det har något att göra med det som inpräntas i oss när vi är barn. Kungen är annorlunda tänker man, han är för perfekt och han kan väl inte sitta och stånka som vanligt folk för att klämma ut bajskovar?

Republikanska föreningen har under morgonen släppt en kommentar där man klargör att även om kungafamiljen går på toaletten och bajsar som vanligt folk är man fortfarande mot monarkin sm statsförfattning. Samt att man anser att det senaste utspelet från Hovet endast går ut på att måla upp bilden av Daniel Westling och Victoria som "folkliga" och syftet endast är att vinna PR-poäng hos allmänheten.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: SvD SvD2 DN
Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam