Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
19 April 2024
 
Bilderna på Otakus misshandlade hustru Nene skapar rubriker världen över
Bilderna på Otakus misshandlade hustru Nene skapar rubriker världen över

Japan misshandlade sin virtuella hustru, slipper fängelse

Publicerad: 2011-04-01

Otaku Kamikaze träffade sin blivande hustru i spelet Love Plus på Nintendo DS, de föll för varandra direkt och blev kompisar på Facebook.

- Ja, det var kärlek vid första ögonkastet. Mina vänner trodde först att vi skojade, att jag hade skapat henne bara för att kunna skryta över att jag har flickvän, eller för att kunna locka till mig en riktig tjej. En ringmärkt kille ska ju vara så mycket mer attraktiv än en singelkille.

- Men det var inte alls det jag var ute efter. Jag ville ha den perfekta flickvännen och Nene Anegasaki var perfekt. Och jag var perfekt för henne.

Otaku och Nene gifte sig den 23 november 2009, smekmånadsresan gick till Fuji.

- Nene har alltid pratat om att hon ville fotvandra i bergen och jag ville överraska henne. Fuji symboliserar renhet och ursprunglighet och för mig är Nene den renaste kvinnan jag någonsin träffat.

- Men det var kallt och blåsigt när vi kom dit, så vi kunde inte nå toppen. Jag hade med en filt och lite mat. Men det regnade och Nene låg kvar i fodralet hela tiden. Jag tänkte att vi skulle älska under ett paraply, men Nene är så blyg, så vi fick vänta tills vi kom till hotellet.

- En dag ska vi ha barn, det bestämde vi.

Det gick dock inte som Otaku Kamikaze tänkt sig. En dag när han öppnade sin Nintendo DS hittade han Nene i säng med en annan man. Otaku berättar att han såg rött, han kunde inte kontrollera sin svartsjuka, utan slog med full kraft mot skärmen, Nene fick en rejäl blåtira, tumult uppstod och älskaren flydde i vild panik med naken rumpa och byxorna i handen. Otaku vet inte var mannen tog vägen, eller varifrån han kom, men han misstänker att mannen fortfarande finns inne i hans DS.

- Jag är kränkt. Nene bedriver otukt i mitt Nintendo DS. Med en främling! Samtidigt kan jag inte bara slänga spelet, det är min hustru. Jag har lovat att älska henne tills döden skiljer oss åt.

Nene har inte velat prata med Otaku på flera dagar, men ändrade sin relationsstatus på Facebook efter det inträffade, till "singel".

Otaku svarade med att kommentera den ändrade relationsstatusen med orden: "Råttorna lämnar skeppet först!"

En granne som råkade vara inne hos Otaku Kamikaze blev vittne till händelsen och har polisanmält misshandeln, men polisen har efter förundersökningar lagt ner ärendet, då Nene själv inte vill anmäla.

Grannen startade då ett upprop på Facebook, där han kräver rättvisa åt de virtuella kvinnorna. 

- För vem ska annars föra deras talan? säger grannen som vill vara anonym.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: SDS Metro SH SH 2 Konami iPhone app SvD SvD Cloud girlfriend
Annons
Cuzz Cazooka