Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
18 Maj 2024
 
Dem här grabbarna har jättelika penisar.
Dem här grabbarna har jättelika penisar.

Nya rön; "Brädspel ökar penisstorleken"

Publicerad: 2010-09-30

En ny forskningsrapport visar att regelbundet bräd- figur- eller rollspelande ökar penisstorleken hos män.

Forskare har konstaterat att penisen ökar i storlek, även efter åldern 20-22 vilket anses som den ålder då en människas benstruktur och kroppsmassa slutar växa naturligt.

Circa 400 män deltog i studien vid Karolinska institutet i Stockholm, testpersonerna delades in i två olika grupper varav den ena spelade olika typer av bräd- och figurspel om sammanlagt minst 15 timmar per vecka. Den andra gruppen spelade istället datorspel 15 timmar i veckan.

När resultaten kom in visade dom en iögonfallande tillväxt hos den första gruppens penisar. Penisarnas längd hade ökat med i snitt hela 2 cm samt 1,8 cm i omfång.

- När man spelar brädspel används både höger och vänster hjärnhalva, detta stimulerar en tillväxthormon som gör att penisen växer, förklarar John Glansholm som leder forskningsgruppen vid Karolinska institutet.

En mindre pilotgrupp bestående av enbart kvinnor visade att kvinnornas bröst växte i storlek samtidigt som deras midjemått minskat.

Forskningsresultaten för den grupp som spelade datorspel visade dock på ett helt annat resultat, i den gruppen växte inte penisen, fick däremot deltagarna mycket akne och gick upp i vikt.
- Särskilt de som spelade onlinerollspelet World of Warcraft drabbades av okontrollerbar akne, samma symptom visades även för så kallade Magic-spelare, förklarar Glansholm.

- Det beror på att man istället sitter framför en datorskärm och att datorspel är så tråkigt i jämförelse med brädspel, berättar John Glansholm.

Göran Stollerud, professor i människans fysik samt mångårig svensk mästare i Axis & Allies har kommenterat forskningsresultaten;
- Denna positiva bieffekt av brädspelande har länge varit okänd för kvinnor men nu är den vetenskapligt bevisad och dokumenterad.

- Efter nästan 40 år av brädspelande har jag själv en 28 centimeters byxsnok som fortfarande växer med några millimeter om året.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev