Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
1 2021
 

Stor oro inför ny hamsterinfluensa

Publicerad: 2009-09-08

Samtidigt som svininfluensan härjar identifierades en ny influensa under helgen, den så kallade hamsterinfluensan vilken spridits ohämmat bland Sveriges befolkning. Eftersom den förblivit oupptäckt har hamsterinfluensan fått verka ostört det senaste året och spridits som en löpeld bland Sveriges tonårstjejer.

Vanligtvis är det de äldsta samt de yngsta i samhället som blir smittade lättast när nya influensor dyker upp, i detta fall är det dock endast unga kvinnor i åldern 14-23 som drabbas. Influensan orsakar personerna att starta självupptagna bloggar med upprepade hjärnlösa inlägg om hur snygg och bra bloggaren anser sig vara

Rolf-Gunnar Bengtsson vid smittskyddsinstitutet berättar;
- Särskilt utmärkande för dessa bloggar är att de aldrig handlar om någonting av substans som till exempel fritidsaktiviteter segling, fotboll eller liknande, ej heller om saker som påverkar livsstil såsom graviditet eller något annat som kunde vara av intresse. De består endast av inlägg om hur personen ser ut och samt vad de ätit till frukost, lunch och middag.

Influensan har flera symtom, bland annat blir håret platinablont och att rösten ändras sakta men säkert till en pipig hamsterröst, detta i kombination med försämrad koncentrationsförmåga, minskat intellekt och en självfascination som är direkt skadlig. Fixering vid hår är även vanligt, de som infekterats har svårt att sluta ta på sitt eget hår.

Ett vaccin mot hamsterinfluensan är på gång men kommer att dröja;
- Vi arbetar hårt för att ta fram ett vaccin men under tiden för att begränsa smittorisken rekommenderar vi föräldrar att begränsa sina tonårstjejers surfande, under inga omständigheter får de besöka bloggar som drivs av flickor med hamsterröst som tjatar om hur fantastiska de är och hur fint deras hår är.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 8 kommentarer

Jippie.
Jag vet något om en medicin, i form av ett vaccin, en överdos heroin som suddar bort bloggslynornas vidriga min.

Albert Fiskpinne, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

xD
Bwahahahahahahaha... Den var ju klockren.

Bella, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

hjälp?
skott pengar snälla... va fan händer med männskligheten

edguy, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

SERIÖST!!!!????
Assåå vaddååå!!!??? Ja fattar ingentig!!!???? Ska de va ql lr!!!!???? Förästen Amanda du ser supersnygg ut!!!!???? Puss allihopa!!!!????

Bella, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Birger Ollonborg...
Strålande! Äntligen kommer sanningen fram! Dessa missleda ungmöers svullna kinder beror alltså på hamsterflunsan. Äntligen kan vi ta fram ett vaccin!

Ollon Von Birgerborr, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Twingly BlogRank