Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
30 November 2021
 
Lars Ohly tar jämställdhets-hetsen till nästa nivå med sensationell produkt.
Lars Ohly tar jämställdhets-hetsen till nästa nivå med sensationell produkt.

Lars Ohly lanserar Virtual Baby Maker

Publicerad: 2010-10-02

Vänsterpartiets ledare Lars Ohly blir egenföretagare och ger sig in i marknaden för virtuella babyföderskor. – Ännu ett hjälpmedel som kan komma att bidra till mer jämställdhet i de svenska hemmen. Jag tror på produkten, vi har sett ett uppsving inom denna sektor, inte minst märktes det efter mitt uttalande om bröstpumpar.

Efter det klumpiga uttalandet om bröstpumpar blev Lars Ohlys kvinnosyn en het medial fråga, medan den rödgröna politiken hamnade i skymundan. Trots att Ohly snabbt tog tillbaka sitt resonemang kan det ha avgjort valet. Nu visar det sig dock att försäljningen av det omtalade hjälpmedlet har fått sig ett rejält uppsving;

- Om svensken hade röstat som hon införskaffar pumpar så hade jag varit statsminister just nu. Nu blev det dock inte så men jag hänger inte läpp för det, jag har andra järn i elden.

Lars berättar hur han blivit allt mer besatt av sin senaste uppfinning, "Virtual Baby Maker":

- Under lång tid har jag varit medveten om det ständiga gnäll man hör från kvinnor. Det är jobbigt att ha mens, det är jobbigt att vara gravid, att ha svällande mjölkstinna tuttar, att krysta ut ungar och så vidare och så vidare...


Att kvinnosaken fortfarande ligger honom varmt om hjärtat råder inga tvivel om. Han berättar hur han än en gång vill gå i bräschen för ökad jämställdhet i de svenska hemmen;

- När jag fick indikationer på att mitt uttalande ökade försäljningen av bröstpumpar ville jag komma med något eget. Så nu har jag själv uppfunnit något som jag tror kan bidra till minskat gnäll från våra kvinnor.

- Idén kom som en blixt från klar himmel. Jag satt och kluddade på ett papper för att inte somna under ett möte med Mona Sahlin och då uppenbarade den sig - Virtual Baby Maker! Tänk, med hjälp av min uppfinning kan alla pappor träna för att kunna bistå sin partner när hon förlöser babyn. Det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång.


Ohly visar visar stolt upp produktkatalogen med stora fräscha närbilder. Därefter de dokument som styrker att han innehar patent på de detaljer som gör att Virtual Baby Maker skiljer sig från föregångare till hans uppfinning.

- Först har du ett töjbart perineum, det vill säga området här mellan anus och könsorganet. Känn! Sen har både barnet och mamman rörliga delar, så förlossningen kan ske i flera olika positioner. Vi erbjuder dessutom full funktionalitet även om barnet skulle råka ligga i sätesbjudning.

– Mest nöjd är jag nog med ljudkortet. Jag hade svårt att tro att det gick att åstadkomma så verklighetstrogna ljud på konstgjord väg.


Annons

Dolph Dilfson

Fler artiklar av Dolph Dilfson


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 3 kommentarer

Fantastisk uppfinnare
Lars Ohly verkar vara en fantastisk uppfinnare. Rätt som det är kanske han uppfinner ett föremål som ser ut som en erigerad penis men som inte är det.

Kurre Spinoza, (för 31 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Vilken besvikelse
Nu tycker jag du låter som en av de där kvinnorna som Lars nämner som bara gnäller över allt hela tiden. Gör det bättre själv då!? ^^

Framslumpad Gubbe, (för 49 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Vilken besvikelse
Nu tycker jag faktiskt att Ohly är lite dum. Jag menar en bröstpump kan man ju faktiskt använda rent praktiskt. Där plockade han alla MINA poäng i alla fall. Men den här dummien - jag trodde att man skulle kunna ANVÄNDA den till något. Ja, så att dom slapp SJÄLVA, tjejerna. Det finns ju redan uppblåsbara. Dom kunde ha gått på SPA istället medan gubben kirrade avkomman. Kunde inte Ohly ha uppfunnit en sån istället?

Tant Rut, (för 49 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank