Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Han spelar bara World of Warcraft och vill inte ha sex längre

"Han spelar bara World of Warcraft och vill inte ha sex längre"

Publicerad: 2009-03-20

Fråga: Min kille spelar bara dataspel och verkar helt ha tappat sexuellt intresse för mig. Spelet han spelar är World of Warcraft och varenda ledig stund sitter han framför datorn. Han stannar alltid uppe sent numera så jag får gå och lägga mig ensam, det har påverkat vårt sexliv negativt och vi har inte haft sex på flera månader nu.
Jessica

Linnea svarar: Först av allt måste du förstå att hans datorspelande är minst lika viktigt som dina hobbies och att det är fullt normalt med en speldag om 7-8 timmar. Upp till 12-15 timmar är normalt om hans "guild" befinner sig i en så kallad "instans".

Försök aldrig med ultimatumet "jag eller spelet" som skrämselteknik, i 98% av fallen är det då killen bittert visar sitt svar genom att gå ut och köpa ett 6 månaders pre-paid card.

Något som till viss del kan väcka sexlusten igen är omtänksamhet, ifall du kan ordna hans favoritmat och servera åt honom under spelandet kommer han verkligen att uppskatta det. Att servera honom olika snacks och drycker medan han spelar är också uppskattat.

Hans spelande är viktigt för honom och istället för att du kräver att han ska anpassa sig till dig så anpassa dig istället till hans intresse, rollspelande och förklädnader kan vara till bra hjälp här. Fokusera inte bara på samlaget, utan ge dig hän till ett skönt och eggande förspel.

Att klä ut sig till en Nightelf kan vara både upphetsande och spännande för er båda. Välj en push-up BH och kortbyxor i ljustbrunt läder som låter naveln vara fri, eventuellt en kort läderkljol. Köp ett halsband med fjädrar från H&M accessories, tillsammans med ett par alvöron och lite lila smink är din omvandling till nightelf hunter klar.

Överraska honom sedan vid datorn, storma in i rummet och sätt dig på knä framför honom. Titta upp med stora ögon och säg att du precis rymt från ett par orcs och en undead Warlock och att han måste skydda dig, säg att du går med på att göra vad som helst bara du får stanna med honom.


Som Nightelf med tillhörande öron och sexig läder-BH kan man rädda sexlusten.
Som Nightelf med tillhörande öron och sexig läder-BH kan man rädda sexlusten.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 180 kommentarer

Skitsnack
Eehhum.. Det kan vara det mest orespektfulla svar jag sett. Typ som att säga "du måste förstå att du kommer i andrahand". Det handlar om ett jävla dataspel, min kille spelat också och det får han gärna göra, men skulle det gå till den gräns att vi slutade ha sex och han spelade 12h/dygnet, då är det fan han som ska ändra på sig och inte jag! Laga mat och klä ut sig för honom, dummaste jag hört!

Angelica, (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

När man pumpat upp...
När man på allvar pumpat upp sin leather shield är det ingen som som ska säga åt en när man ska pippa eller sova !!!

Wow-Jocke, (för 51 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Det bästa jag läst!
Kanske det absolut bästa svaret jag läst, ta skiten med en nypa salt istället för att försöka starta någon seriös debatt om det hela.

Karl, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Seriöst?!
Hahaha! fy fan va du är korkad!

Erik, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Seriöst?!
Tack för att det inte bara finns idioter i världen!

Lina, (för 54 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev