Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Hur raggar jag bäst på krogen?

"Hur raggar jag bäst på krogen?"

Publicerad: 2010-03-01

Läsarbrev: Hej Linnea, jag är en kille som snart fyller trettio, jag känner att jag gärna skulle vilja träffa någon eftersom jag varit singel i nästan tre år nu. Min förra tjej träffade jag när jag pluggade och jag har precis insett hur svårt det är att komma nära inpå folk av det motsatta könet utan en naturlig miljö.

Jag går ut på krogen rätt ofta med mina killkompisar, men jag har insett att vi alla är fast i gamla rutiner, varken jag eller de andra vet hur man raggar. Vi har tappat greppet efter för många "grabbiga" kvällar där vi bara dricker, snackar med varandra och spelar Blackjack. Jag har knappt pratat med en tjej på krogen på länge, när jag var 19-20 så hände det att man började hångla med någon eller så, men det var länge sen.

Men jag har tänkt att det är värt att försöka att närma sig tjejer på krogen, det finns ju rätt många ute och de  kanske också vill träffa någon. Men jag är lost på hur det ska gå till, det känns som jag inte har något förtroende eller kontroll. Har du några bra tips på kläder, uppförande och sånt? Jag har hört om böcker man kan läsa för raggningsteknik, finns det någon du kan rekommendera?

Tack på förhand!
Gustav

Linnea svarar:
Hej Gustav, så många som var tredje svensk har faktiskt träffat sin partner på "krogen" eller andra uteställen så det är garanterat värt för dig att komma in i "raggandet" ifall du vill träffa någon.

Det finns mycket att tänka på och lära sig, en nyligen uppmärksammad bok, Spelet (The Game), är skriven av en amerikansk författare som observerade beteendet hos de killar som har framgång med att träffa kvinnor. I korthet handlar mycket om den första kontakten som är mycket viktig, den delar upp och analyserar hela händelseförloppet.

En mycket viktig del är kroppspråk, fel kroppsspråk kan göra en tjej totalt ointresserad och svårast är den initiala kontakten, då är kroppspråket mycket viktigt, man vill signalera intresse samtidigt som man inte vill gå för hårt fram. Bäst är att titta på tjejen ifråga på avstånd, utan att le eftersom du inte vill verka för desperat, titta bara på henne, spärra upp ögonen och tappa henne inte med blicken. Samtidigt ska du placera din vänster hand på ditt skrev och omfamna det med handen, massera det lätt utan att vända bort blicken, om du vill kan du även öppna munnen lite.

Psykologiska utvärderingar har visat att detta är det i särklass effektivaste sättet att skapa kontakt med kvinnor på krogen, utan att vara framfusig så signalerar man på detta vis sitt intresse på ett charmigt vis genom att bara beundra henne och inte titta på någon annan. Genom denna teknik kommer massor av de tjejer du tittar på att komma fram och prata med dig.

Ifall du provar detta och tjejen inte kommer fram och pratar med dig så är det bara för att hon är lesbisk, lycka till!


Att stirra på en kvinnas bröst är en säker raggningsteknik.
Att stirra på en kvinnas bröst är en säker raggningsteknik.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 13 kommentarer

En kvinna kan aldrig avgöra mannen öde
Hahhah

Shoni bashi, (för 49 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Värdelös artikel
Brudar som inte uppskattar att man tar på dom måste skolas om. Men ska ha rätt att klämma och känna innan man drar hem ett ragg som man tänkt att knulla med en hel natt.Man måste få klaämma lite på tuttarna och fingerpulla lite i fittan och köra en tungvals vid bardisken. Skriv en ny artikel, fråga Birger Ollonborg om råd också.

Gerhardt Flensmann, (för 62 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Birgers riktiga namn
Nu kommer det... ä bara skoja

jw, (för 62 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Lesbiska brudar
Du har nog rätt ska på kryssning där ska testa med lite handfasthet De gillar brudar sa alltid farsan innan han fick livstid på Säters fast

hinken, (för 63 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Feta äckliga brudarna
Milfar ska du satsa på då går det enkelt att få slem på kotten Är på en Ålands resa träffade en häftig+45 taggare Gun HON ÄR HÄFTIG Frisprit och hur kul som helst hon gillar allt Och jag menar allt

masken, (för 63 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby