Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Min kille vill att jag ska svälja

"Min kille vill att jag ska svälja"

Publicerad: 2009-04-29

Fråga: Hej Linnea, jag är en tjej på 16 år, jag förlorade oskulden när jag var 15 och har haft sex i ett par månader med min kille nu. Grejen är den att ibland så suger jag av honom, men jag har aldrig låtit honom komma i min mun, bara en gång av misstag och det var äckligt. Men nu vill han att jag ska låta honom göra det och att jag ska svälja hans sperma när han gör det. Han säger att känslan blir mycket skönare då, jag förstår inte hur det kan bli skönare och jag tycker det är skitäckligt, vad ska jag göra?
Gabriella

Linnea svarar: Hej Gabriella, när man som tjej börjar ha sex är det en ny fas i livet som inleds, man är ett steg närmare att bli en vuxen människa och man får lära sig respekt både för sig själv och andra. Det är klart du ska suga av din kille och svälja, han är ju din pojkvän eller hur? Om du inte gör det och sväljer finns dessutom risken att han gör slut och hittar en ny tjej som gör det, därför är det bäst att du gör det. Att inte svälja är detsamma som att säga att du inte tycker om honom.

Det finns många tekniker för hur man sväljer för att det ska gå snabbt och för att det inte ska kladda. Jag rekommenderar att du tittar på en film som till exempel Face Invaders eller BigMouthfuls för att se hur en avsugning med svälj kan gå till. Varma kramar och glöm inte bort att visa respekt för din pojkväns önskningar.


Havredryck är en näringsrik och viktig källa till vitaminer och protein.
Havredryck är en näringsrik och viktig källa till vitaminer och protein.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 167 kommentarer

Dahlberg våldtog mig
Blev skqadaf

Jag kommer efter 10 sekunder
Hej! jag är 16,4 år gammal och precis börjat runka. När jag gör det så händer det att jag kommer efter bara 10 sekunder. Jag har försökt att edga och bli bättre på det men inget hjälper.

Kai Karlgren, (för 1 månad sen) Svara kommentar Svara kommentar

Jag gillar johlinne
Jag gillar en kristen tjej som heter johlinne, men jag har bara 10cm hård, yelking hjälper knappt även fast ben mitkus rekomendera, han är en falsk fitta

Kai Kalgren, (för 1 månad sen) Svara kommentar Svara kommentar

Va
Kändes som skrivet av en man!

Erika, (för 4 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Fungerar inte s?
Hej jag är ditt största fan

Martin "Saddex" Sander, (för 24 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev