Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Min pojkvän har enorma mängder porr

"Min pojkvän har enorma mängder porr"

Publicerad: 2009-04-14

Fråga: Hej Linnea, en kväll för två veckor sen när min kille duschade och jag använde hans dator så var en folder öppen typ c:Documents and Settings azureus download eller något sånt, grejen är den att den var full med porr, massor av porr. En del var ''normal'' porr och det har jag inget emot, men en del var skitäckliga, typ en massa killar som runkar och sen sprutar en tjej i ansiktet? Det var verkligen massor av porr, när jag klickade ut och kollade foldern så var det 83 gigabyte med porr. Det fanns en massa konstiga namn som Gokkun och Bukkake. När min kille kom ut ur duschen skällde jag ut honom och tvingade honom att ta bort all porr (och jag tömde hans papperskorg efteråt för att vara säker). Han försökte försvara sig och säga att alla killar har så här mycket porr och sån här sorts porr. Nu undrar jag om det verkligen är normalt med så här mycket porr och sån här konstig porr? Har alla killar sånt här på datorn?
Lina

Linnea svarar: Hej Lina, din kille är fullt normal, att behöva visuell stimulans vid onani är inget ovanligt och undersökningar har visat att precis alla killar i alla åldrar upp från könsmogen ålder har en samling porr någonstans. Förr i tiden var det oftast porrtidningar i en låda under sängen, VHS band i en låda i garderoben en del kanske gick så långt som att låsa in tidningar och filmer i ett skåp eller kanske en gammal attachéväska med kombinationslås. Eftersom vi nu lever i en digital ålder är det istället datorn som killarna förvarar porren på.

Bukkake, gokkun och cosplay är japanska begrepp för olika sorters sexlekar som jag tycker att alla ska prova på någon gång, Japanerna ligger ju före oss minst 10 år med teknik och så är det även med sex. Det gäller att vara öppen och kunna ta åt sig av dessa saker, var därför inte så fördömande mot din pojkvän om du råkar hitta porr på hans dator, erbjud dig istället att titta på den tillsammans med honom.

Som jag nämnde förut har precis alla killar en porrsamling någonstans på sin dator, det är helt normalt och jag tycker ni tjejer ska fråga er kille om de har en ifall ni inte tror det, ni kommer bli förvånade. Ifall ni inte tillåter porr så kan ni lita på att den är undangömd i någon folder på datorn med ett udda namn, det kan röra sig om "naturbilder" eller foldrar som är innästlade i c:program files. Enklaste sättet att hitta porren är såklart att bara fråga din kille, gör det ikväll, kom ihåg ALLA killar har porr någonstans.


Ett antal vanliga porrfilmer som du kan finna på din pojkväns dator.
Ett antal vanliga porrfilmer som du kan finna på din pojkväns dator.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 31 kommentarer

Re: Pandora Recovery
Kung Johannes, kung.

Johnny, (för 27 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

hej hej hej hej hej hej hej hej hej
klä av dej naken fis från upp rill tå lenea hedås och sätt alldrig på dej kläder mera du ska vara helt naken fis= tåppläss hela livet från nu tills du dör och det är allvar såmm jag säger till dej

camilla, (för 53 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Re: Pandora Recovery
Hon är säkert fin. Jag menar att DU är sunkig. Till skillnad från din jobbarkompis som HAR denna fina pingla.

Herbert, (för 60 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Pandora Recovery
Vad menar du med sunkigt? Hon har ej jävligt vältrimmad kropp och riktigt läckra rattar. Helrakad och en najs solbränna utan bikiniränder. Han har liten balle men det är några bilder med en neger som spränger henne totalt, x 2 om du fattar vad jag menar.

Johannes Grenser, (för 60 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Pandora Recovery
Inser du hur sunkigt det är att i din ensamhet sitta och glo på nakenbilder av din kollegas fru?

Herbert, (för 60 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby