Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Min pojkvän vill spela dataspel samtidigt som vi har sex

"Min pojkvän vill spela dataspel samtidigt som vi har sex"

Publicerad: 2010-04-29

Fråga: Hejsan Linnea,
Sen två år tillbaka bor jag sambo med min kille, och det funkade väldigt bra det första året, men sen blev det hela lite slentrian och nu känns det som han tar mig för givet och struntar i att anstränga sig för att hålla mig glad.

Precis som så många andra tjejer har jag dessutom problem med att min kille är så besatt av olika dataspel som han spelar online. Så fort han kommer hem från jobbet så slår han på datorn, jag äter oftast ensam framför TV:n medan han spelar. Sen kommer han och lägger sig någon gång runt 3-4 på morgonen. De gånger då vi inte är hemma så är det bara prat om spel, vad som hänt i spelet,  vilka vänner han träffat i spelet och sånt.

Vi har fortfarande sex, fast det känns som jag kommer i andra hand, de gånger vi har sex numera så insisterar han på att han ska få ha sin laptop på samtidigt, han säger att det är viktigt för att han ska "grinda" eller "levlla" eller något sånt där och det tar tid att ha sex så han säger att han måste göra båda samtidigt. Det känns som det gått lite för långt, vad kan jag göra för att få honom spela mindre dataspel och visa mig mer uppmärksamhet?
Emma, Sundsvall

Linnea svarar:
Hej Emma! Det första jag måste säga till dig Emma är att du inte ska oroa dig för hur din kille beter sig, män och kvinnor tänker och resonerar på olika vis, och visar dessutom uppskattning på helt olika vis.

Hans sätt att visa dig att han älskar dig numera kanske mer tar sig formen av att han berättar om någon ny pryl han hittat i spelet? Det kanske inte är något som du är intresserad av, men det betyder mycket för honom och att han kommunicerar en sån sak till dig är väldigt positivt, det är hans sätt att kommunicera med dig och det visar att han fortfarande uppskattar dig.

Tyvärr finns det inte mycket man kan sätta mot dataspel, det är hans hobby och den är lika mycket värd som till exempel när du går och shoppar kläder, skor eller smink. Därför tycker jag du ska låta honom fortsätta spela, även samtidigt då ni har sex. Du kan bara vara lite mer påhittig med ställningarna och till exempel köra "grodan" så kommer det fortfarande att vara en behaglig upplevelse för er båda två.


Emmas pojkvän insisterar på att få ha datorn med sig när han har sex.
Emmas pojkvän insisterar på att få ha datorn med sig när han har sex.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 11 kommentarer

Så här är det Emma!
Tydligen blir inte folk i Sundsvall informerade om vanor söder om Söderhamn. Kalle Moreus spelar alltid Fiol när han har en dog-stile. Björn Ranelid sjunger alltid Mirakel Mirakel dom få gånger han kommer till.

Per Vers, (för 42 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Dragspel?
När jag läste det här så läste jag att han tänkte spela dragspel och då tänkte jag att vad är det här för skoj, för det skulle väl inte ens Kalle Jularbo drömma om.

Ej dragspel, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Dålig kille och sexistisk och stereotypisk psykolog
Jag håller verkligen med Vincent. Hon är väldigt sexistisk.

Pontus Bergman (STO-CPH), (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Dålig kille och sexistisk och stereotypisk psykolog
Det gått långt när man spelar samtidigt som man har sex, då koncentrerar man sig inte på partnern och ser sex mer som ett hinder än ett nöje. Dock blir jag riktigt irriterad på Linnea som är otroligt sexistisk och stereotypisk gällande kvinnor då hon säger att deras hobby är att shoppa kläder, skor eller smink, som om det är det främsta hobbyn för kvinnor, skärpning säger jag.

Vincent, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Kör en finger i baken
Herre gud vilket meningsbygge :O Det är ju anskrämligt...! :S

Språkpolisen, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Helfoder för hund och baby