Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Ska jag lyssna på TV-kändisen?

"Ska jag lyssna på TV-kändisen?"

Publicerad: 2009-10-02

Fråga: Hejsan Linnea, jag är en tjej på 26 år, min kille är lite äldre än mig, 31. Vi har haft ett förhållande i två år nu och har precis flyttat ihop. Tyvärr har det varit början på en massa problem, numera är det rätt skakigt och vi bråkar då och då. Jag tycker att han ska ändra sig och sina vanor nu när jag bor här med honom och han påstår att det är jag som ska ändra mig.

Han vill att jag ska ta hand om det mesta i hemmet samtidigt som han förväntar sig att jag ska hinna med allt annat, det känns lite konstigt för mig som aldrig har bott med någon förut. Dessutom vill han att jag ska suga av honom varje morgon, jag har gjort det ett par gånger men jag tycker det ar lite orättvist att behandla mig så egentligen, att han förväntar sig att jag ska finnas tillgänglig som någon sorts batteridriven sexleksak som kan slås på när just han känner för det.

Men när jag tittade på TV häromdagen så var det någon kändisfru som sa att man skulle ställa upp och att det var ens plikt som kvinna att hålla sin man glad, i annat fall kanske han till och med börjar strula runt?

Jag har diskuterat med mina vänninor och de är splittrade, en del tycker att hon kändisen har rätt, en del andra som är feminister tycker att hon har fel. Vem ska man lyssna på? Vem har rätt egentligen?
Matilda

Linnea svarar: Hej Matilda! Kändisen du pratar om är med största sannolikhet Anna Anka, bosatt i Hollywood i Kalifornien och fru till den ökände sångaren Paul Anka. I det här fallet är det Anna Anka som har rätt, om man lyder sin man eller kille i hemmet och om man ger honom en avsugning varje morgon är det mer eller mindre receptet för ett lyckat förhållande och en garanti för att han inte kommer att vara otrogen, så det är bara ned och suga varje morgon.

Precis som du nämner finns det många feministteorier om att kvinnan är "förtryckt och underordnad" mannen om hon utför saker som oralsex på begäran, men detta är ju bara teorier och relativt för varje förhållande, vad gör till exmpel inte din kille för dig? Köper han presenter? Tar han dig ut på fina restauranger?

Anna Anka har för övrigt många fler praktiska råd på hur man håller sitt förhållande fräscht och spännande. Det är till exempel nyttigt för förhållandet att ventilera ut all ilska med jämna mellanrum så att du inte går runt och är sur när du umgås med din kille, det kan ske genom att du går på gym, boxercise eller genom att skälla på folk. I Sverige är det ju högst ovanligt med städare och tjänstefolk men det går lika bra med tex tjejen i kassan på matbutiken, eller butiksbiträdet på H&M. Det kanske låter orättvist men du måste också tänka på att i långa loppet är det bättre att ventilera av sig ilskan så att den inte påverkar och förstör ditt förhållande.


Anna Anka är en perfekt förebild för unga kvinnor.
Anna Anka är en perfekt förebild för unga kvinnor.

Annons

Linnea Hedås


Relaterade länkar: Resume

Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 14 kommentarer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ja, och raka muffen också
Jag har mailat den där Birger men stink och pink vet jag inte om det är något bra för mig. Någon utedasskrypta som luktar kiss och bajs verkar inte så fräscht. Birger kanske har bättre alternativ. Läppglans och tanga ska det vara.

Reine Rödlundh, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Re: Re: Re: Ja, och raka muffen också
Inget satelitkanalpaket. Men om du har tur kan du köpa ett paket av Birger. ( Kryptgrejen + One in the pink and one in the stink vol. 1-20)

MAx Böge-Jensen, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Re: Re: Ja, och raka muffen också
Ja, det vore trevligt att se henne naken i kryptan. Naken, solbränd och renrakad. Vilket kanalpaket går det där programmet på? Jag har Viasat i satellit.

Reine Rödlundh, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Re: Ja, och raka muffen också
Det handlar nog inte så mycket om uppskattning. Om hon på bilden får litet mer solbränna skulle hon platsa som programledare till Tales from the crypt.

Max Böge-Jensen, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Ja, och raka muffen också
Ja, man kan inte begära mera på en gång faktiskt. Men det är trevligt att det är så många som uppskattar en rakad muff och lite Anal Anka.

Reine Rödlundh, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev