Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Vad är en vindrutetorkare?

"Vad är en vindrutetorkare?"

Publicerad: 2009-12-03

Fråga: Hej Linnea, här om dagen råkade jag tjuvlyssna på några unga killar i gymnasiet, de stod och pratade om sex och jag råkade höra allting :-) De stod nämligen och rökte utanför salen där jag satt, och eftersom ett fönster var öppet hörde jag precis allting de sa.

Förutom lite vanligt sexprat som jag förstod så berättade en av killarna att hans flickvän var en "vindrutetorkare" och att det var så himla skönt, han verkade mycket glad över det. Killarna verkade alla rätt ense om att "vindrutetorkare" var något bra. Men jag förstod ingenting av det, vad är en vindrutetorkare egentligen? Är det svårt att lära sig? Jag vill gärna pröva med min pojkvän eftersom killarna jag råkade lyssna på tyckte det var så spännande.
Sanna, 19

Linnea svarar: Hej Sanna, det som killarna hänvisade till när de pratade om "vindrutetorkare" är en form av oralsex, alltså sex där man använder sin mun för att tillfredsställa sin partner.

Just en vindrutetorkare innebär att tjejen behärskar en så kallad "Deep throat"-teknik, det innebär att hon kan föra penis väldigt djupt ned i halsen, ibland ända ned till roten. Detta kräver att man kan slappna av käken och samtidigt kan behärska sin kräkreflex vilken aktiveras hos de flesta när man för någonting längst bak i svalget.

Samtidigt som en tjej för penis så långt ned i halsen sträcker hon ut tungan för att göra plats i munnen. Ifall tjejen kan nå ända ned till roten på mannens penis så nuddar tungan vid mannens testiklar, alltså hans pung. När tjejen sen rör sitt huvud rytmiskt upp och ned så rör tungan åtskilliga gånger vid mannens pung och det är detta som liknas vid en bils vindrutetorkare.

Om du vill pröva denna teknik med din pojkvän är det viktigaste att lära sig behärska sin kräkreflex samt se till att andas genom näsan. Du bör öva med ett föremål som är solitt men fortfarande mjukt, flaskor och olika typer av grönsaker är alldeles för hårda och obehagliga att föra in djupt i svalget. När du väl fått till tekniken är det rätt lätt att utföra och din pojkvän kommer säkert att tycka om det, om du vill låta honom komma så djupt ned i halsen är en individuell sak men om du gör det är fördelen att du slipper känna någon smak av sädesvätskan eftersom den kommer så långt ned i halsen, lycka till!


"Vindrutetorkare" är när kvinnans tunga rytmiskt rör vid mannens testiklar under så kallad "deep throating".
"Vindrutetorkare" är när kvinnans tunga rytmiskt rör vid mannens testiklar under så kallad "deep throating".

Annons

Linnea Hedås



Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 6 kommentarer

Tjena tjena
Jag gillar Hugo Wiklander

Kuksugare 2.0, (för 12 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Gammal nyhet
Det som artikel tar upp är en urgammal nyhet i gaykretsar. Detta med att ta penis djupt ner i halsen och samtidigt sträcka ut tungan för att vidröra mannens pung är urgammal teknik i gaykretsar. För er tjejer och killar som vill ha kuk långt ner i halsen kan jag rekomendera en något böjd Penis. Bäst är att penis är extremt lång och inte allt för grov. Vidare är det bra om penis är något böjd nedåt. Det blir då enklare för penis att glida lång ner i halsen då.

Jack, (för 60 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

jämförelse?
Linnea,kan du inte försöka göra ngt.konstruktiv med ditt liv?

Arturo, (för 61 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

mm
jag trodde det var positivt att spy ner könet innan, det ger extra glid

dagmar, (för 64 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Vindrutetorkare sitter på bil!
Jag skulle kalla det där för Avloppsrensaren - "det blir soperent i kröken!"

Christer Mattson, (för 64 år sen) Svara kommentar Svara kommentar



Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!