Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
13 April 2024
 
Mannen äter lunch själv. Inte så sorgligt i och med att han är skittråkig.
Mannen äter lunch själv. Inte så sorgligt i och med att han är skittråkig.

Ensam och sorglig man som alltid äter lunch själv i själva verket outhärdlig torrboll

Publicerad: 2012-09-03

Semestern är över och vardagslunket har åter satt sitt grepp i våra liv.

Under drygt två veckor iakttog Susanne Johanssen, 39, en ny man på kontoret. Mannen visade sig vara revisor med egen firma som hyrt in sig i en tom kontorslokal. 

Mannen åt lunch själv, vilket Susanne tyckte var sorgligt. Så, under fredagens lunch gick Susanne fram till mannen för att prata lite med honom, medan han satt och åt.

- Det skulle jag aldrig ha gjort. Först och främst satt han och åt kräftor och de där kräftorna måste ha legat hemma i hans kyl i 4-5 dagar, kanske till och med en vecka, för de luktade starkt och inte helt fräscht, säger Susanne.

- För sent insåg jag att han öppnade kräftorna med en nötknäppare och när jag satte mig där skvätte det kräftspad och kräftskal på min nya klänning, berättar hon.

- Men jag tänkte att jag skulle fråga honom om vem han var. Hur det var med honom. Han började berätta om sitt knastertorra liv som revisor, han förklarade flera av skatteverkets blanketter och sedan berättade han om ett eksem han har i ljumsken. 

- Det var förskräckligt. Nu kommer jag aldrig någonsin mer prata med någon som sitter själv och äter kräftor själv till lunch. Jag menar, han kunde ju ha gett mig en komplimang, frågat om jag var singel eller frågat om jag velat se det där eksemet i ljumsken. Men ingenting, jag hade ju till och med en ny fin klänning på mig. Trist jävla gubbe det där.

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!