Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
7 Juli 2022

Svenskbladets Widget

Har du en blogg eller en hemsida och vill hjälpa Svenskbladet?
Vi har nu släppt vår Widget, en flashbaserad applikation som roterar de senaste nyheterna från Svenskbladet.

Widgeten läser Svenskbladets RSS-feed och visar de 10 senaste nyheterna, varav de fem första nyheterna visasmed bild, och de övriga fem nyheterna som länkar. Bilderna som roteras är samma som är på Svenskbladets förstasidan och widgeten är 220 pixlar bred och 398 pixlar hög.

Om du vill lägga till widgeten på din blogg/hemsida så följ instruktionerna nedan, specifika instruktioner för WordPress och andra bloggar kommer inom kort.

Blogspot.com

Om du använder dig av blogspot.com för din blogg så ska du använda nedanstående kod för att lägga in Svenskbladets widget på din blogg. Kolumnen du lägger till widgeten i behöver minst vara 220 pixlar bred och den kräver 398 pixlar i höjd, oftast spelar höjden inte så stor roll då utrymmet är obegränsat.

Logga in på din blogg och följ följande instruktioner:
Settings -> Layout -> Page Elements -> Add a Gadget -> (nytt fönster öppnas) -> Add your own ->
Kopiera koden nedan och klistra in - ADD BY URL -> Justera höjden så den är 398 och välj en titel, när du är klar -> SAVEVanlig hemsida - Metod 1

Kopiera nedanstående kod och nedan och klistra in i din HTML där du vill ha Svenskbladets widget, se till att där finns , tyvärr visas även en logo för Google gadgets samt texten Gadgets powered by Google text


Vanlig hemsida - Metod 2

Om du vill infoga Svenskbladets widget utan att behöva ha logo och text nedanför kan du lägga in den på din sida manuellt, observera då att ifall uppdatering sker av den så kommer den inte att uppdateras automatiskt.

Ladda ned följande zip-fil för att lägga in på din hemsida manuellt, zip-filen innehåller en swf-fil, en js-fil samt en txt-fil, i textfilen finns kod för javascript samt en embed tag som du behöver använda för att infoga widgeten på din hemsida.

svenskbladet_widget.zip (85kb)

Annons
Svenskbladets Nyhetsbrev
Intetnytt.se - Låg humor på hög nivå - i samarbete med Svenskbladet
Ankpressen - Officiell Partner Dagens Svenskbladet
Countryplug - Kolla vägguttaget innan du reser
Twingly BlogRank