klickonomen.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
22 September 2017
 
Arkelsten
Arkelsten

Arkelsten: "(M) uppfann portionsförpackad ost"

Publicerad: 2011-10-26

Det har stormat lite kring Moderaternas pressekreterare Sofia Arkelsten i veckan. 

I helgen avslutades Moderaternas partidagar i Örebro. Under partidagarna beslöt Moderaterna att anta ett nytt idéprogram där de listar saker som de varit med och genomdrivit och uppfunnit. Vid sidan av mindre uppseendeväckande genomförda idéer som är kända sedan länge är att Moderaterna gjort, till exempel att de var först med att lyssna sönder Swedish House Mafia-låten "One" finns även några andra punkter som allmänheten uppmärksammat.

Bland annat menade Sofia Arkelsten att Moderaterna var först med att sluta kolla på serien "Prison Break":s andra säsong, eftersom den "blev dålig och inte handlade om att de skulle bryta sig ut ur ett fängelse utan snarare att de bara stod och grävde på olika ställen".

Det andra uttalandet som Arkelsten gjorde och som ifrågasattes var det att Moderaterna skulle ha uppfunnit "portionsförpackad ost".

Arkelsten menar också att Moderaterna var de som först kom på idéen med jordnötssmör:

- Någon var det ju. Och inte var det en neger. Alla vet ju att negrerna inte har uppfunnit något. Det är bara att läsa på Flashback.

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 5 kommentarer

Fria marknaden
är i själva verket just det som inspirerade (m) till sina forna stordåd. Inget är bättre än en fri och hittills obesegrad marknad. Hur marknaden tog över politiken kan man också läsa om - och inspireras av! - i (m):s nya id?program. Att Arkelsten skulle ha använt N-ordet är däremot ren lögn från Svenskbladets sida. Så gör man inte när ens arbetsgivare har Roots. Kunta Kinte! ropar (m) unisont.

Argus från Frostmofjället, (för 26 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Japp & På vilket sätt
Det förvånar mig inte att sossar gnäller när Privata Näringslivet skapar jobb. Typiskt för dessa avundsjuka bidragstagare. Dessutom finns det inga bevis för att lite utsläpp skulle leda till fler stormar - Flera oberoende undersökningar finansierade av oljebolag vederlägger det.

Jens-Jasper G., (för 26 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Japp
Japp, det är allmänt känt i Socialistiska kretsar att den fria marknaden manipulerar vädret för att sälja fler jackor, vinterdäck, osv. I USA, storkapitalismen hjärta sker det ju till och med orkaner, gång efter gång, som förstår för att de stora bolagen ska kunna sälja mer!

Söööösse, (för 26 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

På vilket sätt?
På vilket sätt har Sverige förvandlats till en sovjetstat Jens-Jasper? Är det vädret? Det är inte sossarnas fel, det är marknadens!

Snäppet Värre, (för 26 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Historieförfalskning
Nu har mediadrevet hamnat helt fel. Bevisligen har tankesmedjan Timbro gett ut riktiga pappersböcker om hur Moderaternas föregångare Allmänna Valmansförbundet uppfann portionsförpackad ost - Och Timbro är sanningen och ljuset. Bortsett från det är det länge sedan det hände och därför ointressant. Svenskbladet borde ta och granska hur sossarna förvandlade Sverige till en sovjetstat i stället. Basta!

Jens-Jasper G., (för 26 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Klickonomen
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Humor
Bloggpunkten.se Twingly BlogRank