klickonomen.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
28 April 2017
 
Kvinnan hittade en penis i sin mikrovågsmat.
Kvinnan hittade en penis i sin mikrovågsmat.

Kvinna hittade penis i färdigmat

Publicerad: 2009-06-05

En 31-årig kvinna i Göteborg har anmält Findus efter att hon hittade en penis med tillhörande testiklar i en förpackning av färdigmat avsett att värmas upp i mikrovågsugn. Kvinnan ska inte ha upptäckt penisen förrän efter att hon drog av plastfilmen som täcker plastformens topp, efter fyndet blev kvinnan skärrad och har behövt gå i terapi för att komma över sin skräck att hitta kroppsdelar i mat, dessutom har hon gått ned hela 18 kilo sedan händelsen då hon lider av svårt trauma och lever i stort sett uteslutande på rinnande mat.

2005 så rapporterades ett liknande fall i dagspressen, familj Ed i Rengsjö berättade att man hittat en penis i en ketchupflaska från matvarukedjan Willys, både tidningar och polis kallades in men "penisen" visade sig efter labratorieanalys bara vara en svamp.

Denna gång verkar dock penisen äkta och Findus har ännu inte kunnat redogöra för hur den hamnat i förpackningen med färdigmat. Enligt Findus tillverkas denna typ av matlåda av en underleverantör i Malaysia och man har nu begärt en grundlig utredning från dem för hur penisen hamnade bland maten.
- Vi väntar på vår underleverantörs rapport innan vi kan uttala oss vidare om detta, berättar Findus presskontakt i Sverige Siv Rubeck.

Maträtten som den 31-åriga kvinnan påstås ha funnit penisen i är "Tigerräkor i Thailändsk sås", Findus har under morgonen i ett pressmeddelande berättat att man drar in just denna maträtt i väntan på en utredning från en av dess underleverantörer.

Svenskbladet har utfört sin egen utredning och har lyckats komma i kontakt med Findus underleverantör i Malaysia. Jason Chia, produktexpert vid företaget vid "Etham and Brothers food" i Kuala Lumpur, har kommenterat fyndet för Dagens Svenskbladet;
- Tigerräkor med penis och sötsur sås är en av våra favoriter så jag är förundrad att det här väcker så mycket uppståndelse i Sverige, våra penisar är bara av högsta kvaliét, ingen har klagat tidigare.

- Om ni bara visste vad som är i våran Biff a la Lindström skulle ni glömma allt om penisen, lita på mig, berättar Jason Chia, i en sista kommentar till Svenskbladet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 162 kommentarer

cockdiet
Jävla bra bantningskuk...jag menar kur..

östen, (för 7 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Bullshit
Helt klart fejk som sackt finns inte en chans att penisen fortfarande e hård i en frysförpackning... sjukt lamt skämt men finns många med låg humor antar jag.

Kabbe , (för 7 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kuk
Jag har en sådan svart megakuk

Bertbånge, (för 7 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Bullshit
Hej Jorru, jag heter Sven och jag bor i Vällingby nu för tiden. Jag är en riktig svennebanan och jag gillar www.svenskbladet.se Ha det bra!

Sven Andersson, (för 8 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bullshit
Men härregud ni fattar väl att allt är bullshit, och ingen privatperson har anyway skrivit dessa kommentarerna, utan bara ni som lagt till dem. Så låga

Jorru, (för 8 månader sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Klickonomen
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Humor
Bloggpunkten.se Twingly BlogRank