Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
19 Januari 2018
 
Så här ser det ut i Sverige under de sista dagarna innan löning i januari.
Så här ser det ut i Sverige under de sista dagarna innan löning i januari.

Nya rön: januari fattigaste månaden på grund av judarna

Publicerad: 2011-01-03

Januari är den månad då svenskarna har minst pengar kvar i plånboken.

Det har länge varit ett mysterium varför det är så. Några har försökt förklara fenomenet med att det är en månad med 31 dagar. Men det finns fler månader med 31 dagar som inte är lika fattiga. 

Men nu visar alltså en ny vetenskaplig studie på att den fattiga januarimånaden är judarnas fel. Hur, eller varför det är just judarnas fel är fortfarande höljt i dunkel, men nu har man i alla fall hittat en syndabock. 

Sprid ordet.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Relaterade länkar: DN
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 11 kommentarer

Felskrivet
Det måste vara litet felskrivet, och ska istället vara "januari den fattigaste månaden på grund av juldagarna". Det där rönet att januari är den fattigaste månaden på grund av judarna vederlades redan på Joseph Goebbels tid.

Valdemar Frack, (för 17 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kristendomens fel
Det har möjligtvis inte slagit er att det kan vara de kristnas fel med tanke på julafton??? Släng ut de kristna för helvete och in med SATANISMEN >:)

Kommunisten, (för 31 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Kallt i Norden
Är elefanter en konspiration? Vad har jag missat??? Hjälp mig så jag vet varför jag måste skylla just förekomsten av elefanter på någon enskild grupp. Jag vill ju inte gå här och tro att de bara finns, när de i själva verket är beviset på att någon hemsk grupp tagit makten över zoologin.

Frvirrad igen, (för 31 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Men alltså...
Kom vi inte fram till att precis allt är bögarnas fel? Tänk på att vi stackars fördomsfulla har hjärnor där det inte ryms så mycket, vi klarar inte två syndabockar på en och samma gång. Så bestäm er nu - vems fel är det, egentligen?

Frvirrad, (för 31 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kallt i Norden
Har ni tänkt på att det var väldigt kallt denna vinter!!! Vet ni hur mycket Judarna har tjänat på det!? säkert massor! Den kalla vintern och all snön måste vara deras fel! vem skulle annars gjort det!? (förutom tattarna då) Allt är en konspiration! precis som aids och elefanter!Annons
Svenskbladet r lugnt ... sger Liam
Twingly BlogRank