Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
25 Maj 2024
 
Forze, det ryska Damlandslaget i Counterstrike (hon längst till höger brukar svälja).
Forze, det ryska Damlandslaget i Counterstrike (hon längst till höger brukar svälja).

Avloppsproblem på årets Dreamhack

Publicerad: 2009-06-13

Vinterns upplaga av Dreamhack plågades av svåra odörproblem då tusentals unga män med hygienproblem alla satt och svettades flera dagar i sträck i samma lokal. Detta års evenmang lider av liknande problem, men deltagare berättar nu hur avloppet i lokalerna har kollapsat och att en vedervärdig stank sprider sig över evenemanget.

Enligt flera källor som Svenskbladet varit i kontakt med uppstod problemet med avloppet strax efter att det ryska damlandslaget i Counterstrike anlänt till evenemanget.

Håkan Ring som befann sig i lokalerna när händelsen inträffade berättar;
- De ryska tjejerna dök upp och det blev såklart ståhej och skrikande, sen försvann en massa personer iväg så att det blev halvtomt. Typ en halvtimme senare skulle jag gå på toaletten och då upptäckte jag att det var en enorm lång kö dit, över tusen personer, det tog nästan en timme att komma in på toaletten och då upptäckte jag att allt toalettpapper var slut och alla pappershanddukar för händerna var slut också, och det var dessutom stopp i toaletten som jag kissade i.

Per Strangert även han en av deltagarna på Dreamhack bekräftar händelsen;
- Jag var inne på toaletten och satt och klubbade när de ryska tjejerna kom till Dreamhack, jag visste inte om att de kommit dit. Helt plötsligt kunde jag höra massor av killar utanför toalettbåset och någon dunkade på dörren och bad mig skynda på, i båsen intill kom konstiga ljud, ungefär som någon hade problem med att andas ordentligt. När jag var klar öppnade jag dörren till båset och gick för att tvätta händerna, killarna som väntade utanför slogs nästan om att få komma in först i båset.

- Nu ett par timmar senare är alla toaletter fulla med använt toalettpapper och avloppet blockerat, det har börjat lukta jätteäckligt, typ nästan som gammal rutten sperma, ja det är obeskrivligt äckligt! Berättar Per Strangert för Svenskbladet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons