Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Isabella: 'Finnar och Socialdemokrater r det vrsta jag vet'
Isabella: 'Finnar och Socialdemokrater r det vrsta jag vet'

Blondinbella i kamp mot finne

Publicerad: 2008-10-31

Bloggaren Blondinbella, vars riktiga namn är Isabelle Löwengrip, gick idag ut med ett viktigt budskap på sin blogg.

Chockade besökare kunde idag läsa om hur en finne hotar att förstöra vänstra delen av hennes ansikte, hon  medgav att hon nu befann sig i en "fight på liv och död" i kamp mot det plötsliga akneutbrottet.

Igårkväll trotsade hon terapeuters råd om vila och festade på Café Opera i Stockholm, gäster säger att hon såg trött ut men var vid gott humör.

Det framkommer dock att hon skjutit upp en resa med pojkvännen Nils Grundberg till St Tropez i väntan på att hennes första omgång av Stioxyl-behandling blir klar.

En märkbart berörd Blondinbella kommenterar på sin blogg;

- Det första jag tänkte var liksom bara, åhhh Gud, varför händer detta just mig? Varför inte Maria Wetterstrand, Marie Picasso eller helst av allt den Ida Gabrielsson från Ung Vänster?

- Jag har kämpat mot finnar förut, för fem månader sedan hade jag en på högersidan om mina läpp, den hann aldrig bryta ut innan jag lyckats bli av med den och jag såg ingen anledning att gå ut officiellt med den.

Josefin Craaford, modebloggare på Veckorevyn, kommenterar;

- Hon är en så stark ung tjej, jag tycker det är jättebra att hon är där ute, är aktiv och är ett föredöme, det visar alla unga tjejer att bara man har viljan så kan man överleva akneproblem.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev