Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Bråket på krogen handlade om Kent Ekeroths fula offerkofta
Bråket på krogen handlade om Kent Ekeroths fula offerkofta

Ekeroths offerkofta var skälet till krogbråk

Publicerad: 2014-01-21

Kent Ekeroth, SD, slängdes häromdagen ut från krogen, skälet ska ha varit att han bar en osedvanligt ful offerkofta.

- Vi har faktiskt en klädkod på våra ställen, uppger Yvonne Sörensen, VD på Berns, som är huvudägare till Nosh & Chow. Vi ser helst att våra gäster är snyggt klädda. Kent Ekeroth och hans sällskap bar osedvanligt fula offerkoftor. Våra övriga kroggäster tog illa vid sig.

Kent Ekeroth skickade senare en ljudfil till tidningen Aftonbladet, där han påstår att man kan höra hur det hela gick till, men ljudfilen är endast några sekunder lång, och diskussionen om hans fula klädsel har klippts bort.

- Jag tycker att min kofta var fin, de sa att den var ful. Jag har stickat den själv. Man har diskriminerat mig på grund av mina åsikter och därför har mina livvakter gjort en anmälan om olaga diskriminering. De tycker också att vi hade fina kläder på oss.

Göran Stollerud, expert på gräsligt fula offerkoftor och verksam vid The University of Ugly Cardigans kommenterar:

- Det var fel av krogen att slänga ut honom. Den där koftan är så ful att de borde bränt den först och skickat ut Ekeroth i en sopsäck. Att gå runt med en sådan på stan räknas enligt straffbalken som olaga skadegörelse. Bilister riskerar dessutom att krocka när de ser ser inte bara en, utan tre gräsligt fula koftor komma raglande mitt i natten.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: AB Exp Exp 2 AB 2 SvD SVT SR
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 12 kommentarer

Fun facts
Moderna offerkoftor tillverkas av kevlartrådar på en liten fabrik i Kina och har ej testats på djur, så de borde vara okej att använda. Gamla offerkoftor var däremot både fula och miljöfarliga och borde brännas på tippen i Hedemora.

Mad Mike, (för 5 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Spam på torra land
Där ligger den och kippar efter andan utan vare sig kofta eller vatten.

Jrgen, (för 8 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Fel brottsrubricering.
Förargelseväckande utseende borde det ha varit. Maxstraffet för det är livstids halshuggning på vatten och bröd. Samt att koftan borde ha tagit i beslag och destruerats av speciellt mentalt avtrubbad personal vid SAKAB.

Adolf, (för 34 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Skam på tora land!
Ja det låter verkligen som om du passar in som handen i en handsken i den typ av klientel som röstar på SD. Och då menar jag ur IQ synpunkt. "Jag röstar på SD fast jag egentligen inte vill"(?!)Pffff....

Herbert, (för 34 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: Skam på tora land!
Vi inom SD kräver att alla bananer ska vara svenskodlade. Utlandsbananer leder till genetisk degenerering av den svenska bananstammen och en massa barnarbete i främmande länder. Dom får väl hitta på andra arbetsuppgifter än att stjäla jobben från svenska bönder. STOP för detta NU!

Jan Johannesmann, (för 36 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank