Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Det firades i New York, Mombasa, London, Rom och många fler platser.
Det firades i New York, Mombasa, London, Rom och många fler platser.

Johan Palm ute ur Idol - Världen jublar!

Publicerad: 2008-11-29

Ett flertal storstäder befann sig under lördagen i karnevalsstämning efter det glädjande beskedet i fredags. Johan Palm, även känd som "gnällaren", blev slutligen utröstad ur Idol 2008 efter fredagens framträdande.

I New York tågade tusentals människor under plakat med slagord såsom "Johan bye bye" och "We had enough of Johan Palm!". Folkmassan samlades i Madison Square garden där Alice Cooper framförde originalversionen av Poison efter att den svarte pastorn Jessie Jackson hållit ett tal där han 

- Jag är visserligen ingen stor fan av varken Indie eller Rock, men gläds de själar jag sörjer för så gläds även jag, detta är en stor dag för mänskligheten, sa pastorn inför den jublande folkmassan.

I Rom hade en folkmassa på åtskilliga tusen samlats för att höra Joseph Ratzinger, påven Benedictus den sextonde, tala sig varm om Johans utröstning.

- Trots att jag är glad att Johan Palm äntligen blev utröstad måste vi som goda kristna visa förlåtelse och be för Johan... samt be att han aldrig kommer i närheten av en mikrofon igen, deklarerade Ratzinger.

Även utanför västländerna firades Johan Palms utröstning, i Botswana dansade pojkar traditionella danser på gatan.

- Jag vet knappt vem Alice Cooper är men till och med jag kan sjunga en bättre cover än Johan Palm, skrattar lille Motswane Tebogo 12 år.

 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!