Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
13 April 2024
 
Ken Ring i ett dramatiskt gonblick i filmen "Blodsbrder"
Ken Ring i ett dramatiskt gonblick i filmen "Blodsbrder"

Ken Ring pekas ut som Jacksons son

Publicerad: 2009-07-24

Hässelbyrapparen Ken Ring, 30, har nyligen bekänt i en intervju i tidningen Café att han kör bil utan körkort, arbetar bara svart och röker cannabis trots att han har fotboja.

– Tricket är att dricka väldigt mycket vatten, tipsar Ken Ring.

Med uttalandet följde en artikel i Aftonbladet som pratat med de myndigheter som Ken Ring säger sig dra vid näsan. Lars Nylén, generaldirektör för Kriminalvården pratar om att placera Ken Ring i fängelse. Sten Eriksson, kommunikationsdirektör på Skatteverket, konstaterar att "det är synd".

Ken Ring är inte bara känd som nödrimmande hiphop-artist, utan medverkade även som skådespelare i kalkonfilmen "Blodsbröder" där han spelade en bankrånare som var tvungen att avbryta rånet för att han fick akut diarré, och slet av sig sin maskering samt en MC-hjälm, som han använde som en tillfällig toalett.

Svenskbladet fick ett märkligt tips från en person som ville vara anonym, om att Ken Rings revolutionära inställning mot samhället grundar sig på en frustration över att han i själva verket skulle vara den nyligen avlidna popikonen Michael Jacksons son, som f ö inte ville kännas vid honom. Svenskbladets utsände ringde upp Ring för att följa upp detta. Ring svarade efter femton signaler med ett något sinnesslött "öh, hallå?" och fnissade till mellan hostattackerna. Uppenbarligen var han nöjd över att blivit kontaktad av en journalist gällande tipset.

- Ja, för fan mannen, han är min farsa. Skriv det i tidningen, höhö. (drar halsbloss)

Kan det inte vara så, att alla dina uttalanden, samt den här historien, bara är snack eller PR-trick för att få sälja mer skivor?

- Ööh...(lång paus)...mannen. Alltså. Vissa kallar min musik snack - jag kallar det rap. (drar halsbloss igen) Och jag vet inte vad för slags porr-trick jag skulle vara inblandad i, men om du tror det kan sälja mer tidningar så skriv det också, mannen.

Är du villig att lämna DNA för att få veta sanningen om din biologiske far?

- Det funkar inte, det kommer visa negativt, mannen. Tricket är att dricka väldigt mycket vatten. Jag käkar också kreatintabletter och B-vitamin.


Annons

Kjell Kriminell

Fler artiklar av Kjell Kriminell


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev