Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
26 September 2023
 
I Terminator 189 har modell 101 lärt sig imitera mänsklig fortplantning.
I Terminator 189 har modell 101 lärt sig imitera mänsklig fortplantning.

Man från framtiden varnar för kommande Terminator-filmer

Publicerad: 2009-06-11

Under onsdagen omhändertog Stockholmspolisen en okänd och våldsam man som sade sig komma från framtiden. Mannen var naken när han greps och uppgav sig komma från år 2158 och sa att han hade blivit tillbakaskickad till 2009 för att varna mänskligheten för en uppsjö av hjärnbefriade Terminator-filmer.

Innan mannen greps vid plattan i centrala Stockholm höll han ett tal för en nyfiken skara förbipasserande, mannen berättade att i den tid han kommer från, år 2158, hade precis del 189 av Terminator-filmerna släppts;
- Om ni tycker att Terminator Salvation var en menlös stinkande bajskorv till Hollywood-kassakossa med lika många ologiska hål i handlingen som en schweizerost kommer ni att tycka att Terminators 189:e uppföljare är som en hundskit som blandats med kånkelbär i en köksmixer, så mycket stinker den!

- Terminator 189 handlar om hur John Connors svågers pappas systers bror åker tillbaka i tiden för att fälla krokben för sin mamma så att hon bryter benet och inte kan delta i skolbalen där hon skulle träffa sin make som sedan uppfinner miniräknaren för att hjälpa henne med hennes matshopping. Om inte miniräknaren uppfinns kan heller inte superdatorn BallabalooNet i framtiden skapas och ta kontrollen över världens samtliga tandläkarstolar och parkeringsautomater, vilket i sin tur leder till cvilisationens sammanbrott och att robotar tar över världen.

- Alla filmerna har sån handling eller värre! Vi måste stå emot Terminator-filmerna, ni måste organisera försvaret innan de är släppta! Skrek mannen innan polis på plats omhändertog och förde iväg honom.

Det sista mannen lyckades skrika innan han stuvades in i polisbilen och fördes iväg var en varning för del 16 av Indiana Jones-filmerna "Jakten på de Försvunna Mongoliska Kristall-testiklarna" samt del 12 av Pirates of the Carribean "Curse of the Bad Script".


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev