Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Med just ”youououou”:t nås en musikalisk botten i duschen.
Med just ”youououou”:t nås en musikalisk botten i duschen.

Melodifestivalen: Chockvåg av deprimerade duschar i spåret av "You"

Publicerad: 2013-03-13

Duschmunstycken vittrar i förtid eller försöker ta livet av sig bara dagar efter Robin Stjernbergs seger med ”You”.

Forskare vid Göteborgs universitet slår nu larm:
- Folk har alltid gärna sjungit en trudelutt i duschen. Det har inte varit vackert, vilket också är anledningen till att det sjungs just i duschen. Men med ”You” har man nått helt nya nivåer, förklarar Alice Andersson på parapsykologiska institutionen vid Göteborgs universitet.

Musikalisk botten
Tydligen är det just ”yououououou”:t som orsakar den förödande effekten på duschmunstyckena.

- Svenska duschar har fått utstå mycket genom åren. De har tagit oändliga timmar av eländiga versioner av eländiga låtar; från Manboy till Popular, av folk som är så dåliga på att sjunga att de borde beläggas med munkavle.

- Men med framförandet av ”youououou”:t har man nått en musikalisk botten. Något som inte ens platsar i duschen, säger Alice, som är förvånad över att inte de som sjunger nås av en gnagande självinsikt om att det här låter värre än vanligt.

Epidemi i badrummen
Vid universitetet får man nu av rapporter från hela landet som stödjer forskningen. Rörmokare vittnar om nyinköpta duschar som vittrat till smulor. Andra rapporter beskriver duschmunstycken som hänger i en snara från duschslangen när husägaren kommer ner för att ta sin morgondusch.

- Munstycket har under natten virat slangarna så hårt runt sig att rörmokarna fått skära av slangen för att det inte gått att knyta upp. Dessvärre för munstyckena har de flesta köpt en ny slang och sedan fäst munstycket på det igen, säger Alice Andersson.

Genombrott för forskningen
- Det här är naturligtvis sensationellt, vi har aldrig tidigare påvisat känslor bland icke-levande materia. Man har enbart registrerat att vissa blomarter vissnade i förtid när de utsattes för stora mängder Lordi eller Tomas di leva, säger Alice Andersson.


 

 


Annons

Sune Holm

Fler artiklar av Sune Holm


Relaterade länkar: SvD DN AB AB
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev