Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
18 Maj 2024
 
Svenskbladet slutar med satiren och letar roliga bilder istället.
Svenskbladet slutar med satiren och letar roliga bilder istället.

Svenskbladets läsare gillar bara roliga bilder

Publicerad: 2011-01-04

Efter att Svenskbladet på måndagen publicerade en satirartikel som ovanligt få av Svenskbladets läsare uppskattade har redaktionen nu valt att sluta skriva satir. 

Birger Ollonborg, chefredaktör och grundare av Svenskbladet kommenterar utvecklingen:
- Det är oerhört tragiskt att Svenskbladet nu ger upp satiren för de roliga bilderna. Men det är vad publiken efterfrågar, och då får man lyssna till dem. Det är så det här systemet fungerar.

Istället har Svenskbladets skribenter fått i uppdrag att börja leta roliga bilder på könsorgan i diverse olika maträtter på obskyra forum. Detta för att blidka en mer direkt humor baserad på just roliga bilder.

Bilderna kommer att publiceras på Facebook för att läsarna lättare ska kunna kommentera bilden. Detta eftersom det tycks vara kutym att dela med andra hur rolig bilden är eller kommentera något som man uppenbart ser när man tittar på bilden.

Ollonborg fortsätter:
- Jag trodde att vi hade en stor skara fans som uppskattade nyhetssatir, men det tycks som de bara väntat på nästa "roliga bild". Jag lägger ingen värdering i det, jag är bara.. konfunderad och förvirrad. I nära 3 års tid har jag givit av mig själv, och det jag personligen tycker är roligt. Nu får jag fortsätta ta fotografier på min penis i olika maträtter. Jag har korv stroganoff i frysen, så det får bli det till imorgon.

Till er som trodde att ni skulle få se en rolig bild istället för en massa långtråkig text med undermening, ni kan återkomma imorgon. Ett tips är att fundera ut redan nu vad du ska skriva i kommentarsfältet.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby