Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
1 Mars 2024
 
För er andra som missade Dead By Aprils mäktiga framträdande på Allsång kan titta på videoklippet i slutet av artikeln, när de framför Kalle på Spången.
För er andra som missade Dead By Aprils mäktiga framträdande på Allsång kan titta på videoklippet i slutet av artikeln, när de framför Kalle på Spången.

Tonårsdotter kallades till middag av mamma mitt under Allsång på Skansen

Publicerad: 2012-07-17

- Mamma fattar ju ingenting, jag hade väntat typ aslänge på att Dead By April skulle komma upp på scen när hon tvingar mig att äta, säger en djupt kränkt Jenny*, 15, till Svenskbladet.

- Mamma har ingen känsla alls. Jag satt mitt i ett SMS till Anna om hur snygg Jimmie Strimmel är när hon ropar att jag ska komma och äta. Hon ropade säkert typ hundra gånger på mig och var skitstörig!

- Man borde ring BRIS för en sån sak. Det borde vara olagligt för föräldrar att trakassera på det sättet. Fy fan vad jag smällde i dörrarna den kvällen.

Upprepad taskig behandling
Enligt Jenny är det inte första gången hennes mamma visar prov på dåligt omdöme, och dålig respekt för hennes integritet.
- Typ en gång när jag kollade på Ullared på Kanal 5 och det var en tjock tjej som handlade massa mat och jag skulle just skriva på Twitter att hon kanske inte ska äta så mycket om hon vill vara snygg – så ropar mamma: Hade inte du läxa idag?

- Fy fan vilken dålig taktkänsla va? Det är så jävla orättvist att man inte ens får bestämma över sitt eget liv. Varför kan man inte bara få leva i en normal familj? Jag lovar – ingen har det så dåligt som jag i hela världen.


* Jenny är ett fingerat namn, hon heter egentligen Cecilia.


Annons

Sune Holm

Fler artiklar av Sune Holm


Relaterade länkar: Ab
Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam