Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Invandrarflickor kan ej lngre slippa sexundervisning, de ska bli groomade.
Invandrarflickor kan ej lngre slippa sexundervisning, de ska bli groomade.

Folkpartiet vill ha Interracial Gangbang

Publicerad: 2009-11-11

Under gårdagen framkom det att folkpartisten och kommunalrådet Åke Blomqvist dömts för att ha betalt en minderårig flicka för sex. Det var i samband med att Blomqvist upplåtit sitt hem till en sexträff, en så kallad "gangbang", som mötet och betalningen ska ha skett. Flickan påstår dessutom att hon hade ett samlag med Blomqvist, men detta nekar dock Blomqvist till.

Carin Ewafors, spaningsledare vid Citypolisens människohandelskommission, berättar att flickan hade sex med fem äldre män i Åke Blomqvists lägenhet. Själva mötet arrangerades av en huvudman, som även figurerar i en sexhärva där sammanlagt tio tonårsflickor utnyttjats sexuellt av flera välbeställda män runt om i Stockholmstrakten.

Händelsen har nu kastat ett nytt ljus på det förslag Jan Björklund deklarerade tidigare under året, vilket innebar att rätten till befrielse från sex- och samlevnadsundervisning i skolan ska avskaffas. Beslutet syftade till att tvinga ungdomar, och då främst invandrarflickor, till sexualundervisning.

Förslaget har beskyllts för att peka finger mot och misstänkliggöra muslimer, i skenet av de senaste händelserna har dock syftet med förslaget klarnat. En högt uppsatt partimedlem i Folkpartiet, som väljer att vara anonym, har kommenterat förslaget;
- Det går att få till en gangbang idag, det visade ju Blomqvist tydligt, men det är himla svårt att få till en interracial gangbang eftersom många av de mörkhyade invandrarflickorna här i Sverige kommer från kulturer med starka traditioner där sex inte är något man talar om öppet. Genom att tvinga invandrarflickor att genomgå sexualundervisning kommer vi dock interracial gangbang ett steg närmare, till en början får de lära sig hur det fungerar.

- Om ett par år kommer de vara färdig-groomade och då blir de här sammankomster lite mer färgglada, fattar ni färgglada? Det var väl fyndigt sagt!


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN DN2 DN3 GP Dagen Aft newsdesk newsdesk2 Exp SvD
Annons
Cuzz Cazooka