Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
28 November 2021
 
Göran Hägglund och en av hans släktingar.
Göran Hägglund och en av hans släktingar.

Göran Hägglunds DNA analyserat i smyg

Publicerad: 2010-08-29

En belgisk genetikexpert har i smyg samlat in DNA från Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund och hans släktingar.

Genom en bortslängd servett som Hägglund använt vid en middag, samt ett blodprov från en kusin har den belgiska genetikexperten Marc Vermeeren lyckats samla in ett omfattande DNA-material. En analys av det insamlade DNA-materialet har visat att Hägglund har ett antal kontroversiella släktskap.

Bland annat fann Vermeeren att Hägglunds gener till 98% matchade dem gener som hittas hos apor, detta påvisar att Hägglund är släkt med apor, ett faktum som Hägglund och diverse av hans partivänner nekat till.

En annan kontroversiell upptäckt är att man inte kan hitta något släktskap med dem som Hägglund påstår utgör själva stommen till hans släkt och många andras, en man och en kvinna som Hägglund kallar för Adam och Eva. 

- Vi vet inte varför Hägglund påstått osanna saker om sitt ursprung, resultaten vi har här är till 99.99% säkra, felmarginalerna är mycket små, berättar Marc Vermeeren för Svenskbladet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 3 kommentarer

Inte alltid så aptitligt
Eftersom Hägglunds gener till 98% matchade dem gener som hittas hos apor, så är det ytterst troligt att han avlats genom gruppsex mellan 49 apor och en människa. Genetiken är inte alltid särskilt aptitlig.

Max Bge-Jensen, (för 38 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Ymf Ymf Ymf
Varför låta den den belgiska genetikexperten Marc Vermeeren få göra denna undersökningen när vi vet att Professor Göran Stollerud är den enda trovärdiga experten?

James Fjong, (för 49 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Vidskepelsepartiet med byxorna nere
HAHAHAHAHAHAHA!

Jens-Jasper G., (för 49 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank