Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Socialdemokraterna har förstått vad väljarna vill ha. Tacos.
Socialdemokraterna har förstått vad väljarna vill ha. Tacos.

Mona Sahlin efterträds av tacos

Publicerad: 2011-01-10

Mona Sahlin som tidigare i vintras meddelade att hon avgår som partiledare för Socialdemokraterna kommer enligt uppgift att efterträdas av maträtten tacos.

Tacos är en av svenska folkets favoriträtter, inte minst är den populär bland barnfamiljer - en grupp där socialdemokraterna tidigare har tappat många väljare.

Efter det kaos som härjat i Socialdemokraterna var man tvungna att tänka om och nytt. Det resulterade i en särskild krisgrupp och en helt ny ingång i hur man ska locka väljare. 

Krisgruppen kom fram till att man skulle, med hjälp av insamlade kvitton och detaljerade undersökningar av hushållssopor, förstå vad väljarna vill ha. Socialdemokraternas krisgrupp sade sig vilja veta vad svenska folket och inte minst barnfamiljer skulle vilja ha för en ny partiledare för Socialdemokraterna.

Det något överraskande resultatet som Krisgruppen kom fram till var kort och gott "tacos".

Men det har visat sig att tacos är ett tveeggat svärd, det är inte bara barn och barnfamiljer som älskar tacos. Även unga män tycker mycket om tacos. Unga män är också en grupp som socialdemokraterna tappat många väljare i.

Adam Lindell är en ung man som berättar att han älskar tacos:
- Vi var ett gäng grabbar som hade tacobuffé på nyårsafton. Så jävla lyckat. Det är gott, man blir mätt och alla får som de vill ha det.

Det är även den mening som tros bli Socialdemokraternas nya slogan: Socialdemokraterna - Det är gott, man blir mätt och alla får som de vill ha det.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Relaterade länkar: folkbladet Aftonbladet Expressen e-kuriren Exp Tack till Kristoffer Appelquist!
Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby