Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 Februari 2024
 
En g-sträng ökar sexighetsfaktorn hos kvinnor.
En g-sträng ökar sexighetsfaktorn hos kvinnor.

Lindex slutar sälja g-sträng till feta kvinnor

Publicerad: 2009-11-11

Efter omfattande klagomål under sommaren har Lindex infört nya kontroversiella regler angående försäljningen av dess underkläder. Fortsättningsvis kommer sexiga underkläder endast att säljas till sexiga personer.

Lindex inköpschef Anette Strandh motiverar de nya radikala reglerna;
- Under sommaren 2009 var det rekord för feta kvinnor utan självdistans som bar g-sträng. Vissa dagar blev vi nedringda av folk som klagade över att vi tillät dem att köpa underkläder. En del av de som klagade var män, men den övervägande majoriteten var andra kvinnor, de var upprörda över att de var tvungna att se någons halva stjärt sticka ut ur byxorna när de rörde sig utomhus.

Hädanefter kommer alla Lindex butiker att tillämpa en vikt- och midjekontroll innan köp av g-sträng får genomföras. G-stränger kommer endast att vara tillgängliga i small- och mediumstorlek, har kvinnan ifråga för alltför stor stjärt och breda höfter kommer hon inte tillåtas att köpa g-sträng utan hänvisas till den del av butiken där midjehöga trosor i blommiga mönster saluförs.

Håkan Rosenlundh 32, berättar om hans erfarenhet av g-strängen och des bärare;
- Jo nog såg jag några "elefanter" i somras alltid, jag minns särskilt den där varma dagen i juli då jag och en polare bänkat oss på en utservering med varsin kall öl.

- Vi satt och diskuterade allt möjligt, jobb, nya datorspel, fotboll, men så plötsligt dyker det upp en tjej och sätter sig på bänken framför oss och ett enormt kluvet blekfett arsle är allt vi kan se. Det slutade med att vi lämnade ölen och gick, och inte nog med det, jag åt vegetariskt resten av dagen för att jag var så äcklad av det där sladderflabbet som stack ut!

Kajsa Svensson 19, även känd i bloggsfären som den bloggpersonligheten Hamsterbella, berättar om hennes möte med g-strängarna i somras;
- Alltså det var helt enormt, jag och en väninna satt med varsin Mojito på Stureplan. Så plötsligt kom det förbi någon fet vänstersubba som bah hade g-sträng! Halva arslet stack ut, fy fan vad det är äckligt med feta tjejer alltså, de borde typ hålla sig i Stuvsta eller vart de nu kommer ifrån. Vi började skratta så mycket att alla tittade på oss, och ja bah ååååå det var så sjukt!


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: Aftonbladet DagensMedia Metro Afton2 Afton3
Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam