Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
19 April 2024
 
Erik Almqvist (mitten) beklagar att Jesper Lind (till höger i bild), med normal IQ representar partiet i Sandviken
Erik Almqvist (mitten) beklagar att Jesper Lind (till höger i bild), med normal IQ representar partiet i Sandviken

SD valde in normalbegåvad person av misstag

Publicerad: 2011-03-05

Erik Almqvist, Sverigedemokraternas partisekreterare är förtvivlad över att en normalbegåvad person lyckats ta sig in i partiet.

- Jag vet inte vad vi ska göra i nuläget, han är vald till kommunalt oppositionsråd och vi kan inte bli av med honom. Jag fattar inte varför han tackade ja till den där rösten? Han är ju smart. Vi har aldrig haft några smartskallar i vårt parti. Men vi skulle kunna "prata honom till rätta", jag har själv erbjudit mig att använda mina egna metoder, "body language", de brukar funka.

Erik Almqvist riktar några ninjasparkar mot en låtsad fiende, men han är noga med att Svenskbladets reporter inte filmar honom.

- Jag vet hur ni reportrar gör sen, ni klipper ihop filmen med några bögnegrer och påstår att jag skulle ha sparkat på dem.

Almqvist återgår lugnt till att berätta om partiets historia, som om ninjasparkarna aldrig existerat.

- Tyvärr förlorar vi flera av våra fina förtroendevalda, Levi Klausen till exempel, han var för ärlig. Det svenska samhället är inte moget för sanningen, så vi fick be honom lämna partiet tillfälligt, trots att han är en bra representant för oss och vårt parti. Dessutom hade han ett IQ på 70 och det är där någonstans vi brukar ligga.

Partisekreteraren bläddrar snabbt i SD:s arkiv och får upp en artikel från Helsingborgs Dagblad, den handlar om en sverigedemokrat som var aktiv i Landskrona under valrörelsen i höstas.

- Samma sak med Per T K Wahlberg i Landskrona, han sa bara hur det är; att negrer är programmerade att käka bananer, våldta kvinnor och barn och spela trumma. Jag menar, så är det ju. Det vet ju alla. Wahlberg var inte heller en sån där vänstermänniska som läser böcker och har hög intelligensnivå. Jävligt skön snubbe om du frågar mig.

Han blir rödlätt och svettig och rösten åker upp i falsett:

- Man blir förbannad på det här politiskt korrekta samhället som påstår att mongon och cp-ungar är lika mycket värda som alfabarnen, det är det ju ärligt talat ingen som tycker. Men vi säger sanningen och så får vi skit. Alltså det är ju skillnad på mongon och sverigedemokrater, mongon är födda dumma, vi får ju anstränga oss för att komma ner i IQ. Jimmie Åkesson var skitsmart förut, men han har fettsugit hjärnan för att kunna styra partiet på rätt sätt.

Almqvist stryker sig över sin nyrakade flint och bestämmer sig uppenbarligen för att byta taktik; han ska låta som en mogen man som vet vad han pratar om och rynkar pannan bekymrat medan han ser mig djupt i ögonen och lägger ner rösten en oktav och talar långsamt med basröst:

- Och nu denna Jesper Lind i Sandviken. Jag är rädd att han kommer att ställa till mycket skada i partiets namn. Nu snackar han om att ta hit negrer som ska lära sig svensk demokrati. På de svenska skattebetalarnas bekostnad! Varför? Negrer kan aldrig lära sig demokrati, de lever i stamsamhällen, i hyddor och grejer. Och det enda sättet att lära dem veta hut är att ta fram piskan.

- Du blir chockad? Men jag säger bara som det är. Sanningen. Och tål du inte höra den så får du väl leva i din låtsasvärld där alla tar varandra i hand och sjunger om blommor.

Göran Stollerud, professor i låga intelligenskvoter, kommenterar händelsen:

- Jag har redan gått med i Sverigedemokraterna och uppmanat alla mina somaliska vänner att göra detsamma. Vi börjar bli i majoritet här i Skåne. Och i och med att fler och fler sverigedemokrater hoppar av politiken eller petas, så åker vi ju fram. Snart har vi tagit över. Och då ska ni få se på äkta demokrati.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: Exp SVT SR SR 2 Arbetarbladet GD GD 1 DN AB DM SVT 2 HD Nyheter 24
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev