Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Arbetslinjen är bli torkad i stjärten av en ivrig ryska vid namn Olga.
Arbetslinjen är bli torkad i stjärten av en ivrig ryska vid namn Olga.

Unsgaard; "Ryskor som framavlade för att torka skit"

Publicerad: 2010-01-12

Den moderata politikern och riksdagskandidaten Edvard Unsgaard (M) fick under måndagen kritik för kommentarer han postat om invandrare i sin Facebook-status.

Det var under söndagen som Unsgaard bestämde sig för att gå på toletten för att utföra sina naturbehov, han var dock mycket trött i högra armen och handen efter att ha utfört en icke namngiven aktivitet med Anton Abele under lördagskvällen. Unsgaard ringde då det städbolag som han anlitar privat och de skickade genast ut en kvinna som kunde hjälpa till att torka honom i rumpan.

Meddelandet som Unsgaard lämnade på Facebook efter att han bajsat klart har upprört många;
- Jag ringde vårt städbolag som drivs av invandrare som på en halvtimme skickade över en ryska kom och torkade mig i stjärten.

- Det är arbetslinjen det, att på en halvtimme en söndag få fram en duktig ryska som gör ett fantastiskt jobb med torkning och dessutom rengjorde toaletten från alla bromsspår, fortsatte uppdateringen.

Många har nu reagerat på Unsgaard statusmeddelande och menar att han har en enkelspårig syn på invandrare, Lena Janusewski 33, med rötter i Polen kommenterar;
- Det här låter som någon sorts strikt klassamhälle där vi är andra klassens invånare, vi invandrare kan faktiskt göra mycket mer än bara torka rika människor i stjärten.

Edvard Unsgaard ställer sig dock oförstående till kritiken;
- Invandrarna är en stor tillgång för oss och jag har en nyanserad bild av dem, jag vet att alla invandrare inte är likadana. Till exempel är polackerna enastående på att tvätta min bil, och albanerna är toppen på att hämta soporna och att torka upp alla stinkande rester som blir kvar efter varje sophämtning.

- För rengöring i hemmet och personlig hygien föredrar jag dock ryskor, de är som framavlade för att hålla rent, berättar Unsgaard.

Det har än så länge varit tyst från statsminister Fredrik Reinfeldt ,och politiskt sakkunniga menar nu att han vill distansera sig från Unsgaards yttranden. Enligt en anonym källa nära statsministern ska han dock ha uttryckt ett misstycke med Unsgaards uttalande om ryskor och bajstorkning, samt uttryckt en preferens för litauiska barnflickor i dessa sammanhang.

I takt med att Unsgaards kommentar spreds på nätet under gårdagen rapporterades även om hur 5000 vänsterbloggare fick byta underkläder efter en gemensam kletig orgasm över chansen att kunna klanka ned hejvilt på en illa genomtänkt Facebook-kommentar;
- Jag undrar hur många gånger jag kan få in orden 'borgarsvin', 'klasskamp' och 'bajs' i samma mening, här ska bloggas! kommenterade en bloggare från Vänsterpartiet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: SvD Newsmill Aftonbladet Aftonbladet2 DagensPs Nyhetsverket DI TA N24 Resume DN ETC KVP SydSv
Annons
Cuzz Cazooka