Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Syftet med golfbajsningen är ännu okänt, men det kan röra sig om ännu en sketch till 1000apor.se
Syftet med golfbajsningen är ännu okänt, men det kan röra sig om ännu en sketch till 1000apor.se

Alex Schulman misstänkt för golfsabotage

Publicerad: 2009-05-21

Den marodör som regelbundet har saboterat hålen på Lidingö golfklubb genom att stoppa ned människobajs i golfhålen har nu av en slump fångats på bild. Carl Erikberg, kontaktperson vid Lidingö golfklubb berättar att det hela började för circa fyra månader sedare, flera medlemmar klagade på att de stuckit sin hand rätt in i mjuk kall människoavföring när de sträckt sig ned för att plocka upp sin boll efter att ha spelat ett hål.

Till en början tystades incidenten ned då man hade misstankar om att det kunde vara en halv-rik medlem som var avundsjuk på en rik eller jätterik medlem, och att anklagelserna kunde väcka ont blod i klubben. Dock visade det sig att även medlemmar som bara har råd att köra Volvo, SAAB eller en begagnad Toyota också drabbades och i och med detta gick man ut officiellt och efterlyste bajsmarodören.

Det var tidigt på en lördagsmorgon som Hans-Christan Persson var ute på promenad och av en händelse kom på sabotören mitt i akten.
- Jag var ute och tog en tidig morgonpromenad, runt kl 5 på morgonen, jag kunde inte sova eftersom mina grannar haft fest hela natten. Då såg jag en person sitta på huk vid ett av hålen på golfbanan så jag gick närmare. När jag såg toalettrullen kunde jag gissa vad han hade för sig och jag smög upp med min mobilkamera, berättar Hans-Christian.

När Svenskbladet kontaktar 1000apor får man dock veta att de inte känner till något inplanerat skämt;
- Nej inte vad jag vet, jag har ingen kännedom om att vi ska publicera en artikel med Alex som bajsar på en golfbana, berättar Kajsa L Hansson chef vid Metronomes vilket är moderföretaget som tillsammans med Schulmanbröderna äger 1000apor.se

- Men det kan mycket väl hända att detta är något som Alex gör ändå, bara som en hobby liksom, berättar Kajsa.

Lidingö golfklubb har ännu inte beslutat hur de ska agera i frågan, ifall det visar sig att det verkligen är Alex Schulman som bajsat i deras hål i hemlighet kommer man att söka förhandla med honom.
- Vi har sett sådana här situationerna eskalera bortom all rimlig hantering, berättar Carl Erikberg, bäst är att låta honom hållas ett tag utan att reagera, då kommer han tröttna när de inser att han inte kan reta oss längre.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev