Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
18 Maj 2024
 
Linda Rosings vagina spred en obehaglig doft över Stockholm.
Linda Rosings vagina spred en obehaglig doft över Stockholm.

Linda Rosings årliga bad orsaken till pisslukt

Publicerad: 2010-12-09

En obehaglig lukt som påminde om kattpiss och gammal fisk spreds på onsdagsmorgonen över Stockholm. Lukten uppgavs vara ofarlig, men mycket obehaglig och ska ha fått åtskilliga människor att må dåligt och spy.

- Det luktar förjävligt! berättar Hans-Christian Paulus, boende på Norr Mälarstrand på Kungsholmen i Stockholm.

- Flera av mina grannar har spytt av lukten, det luktar som kattpiss eller gamla kräftskal som legat i värme ett par dygn, en fullkomligt outhärdlig lukt, förklarar Hans-Christian.

Genom att mäta partiklar i luften har lukten nu kunnat spåras till en bostad i centrala Stockholm, och det är nu mycket som tyder på att det var Linda Rosings vagina som spred den illaluktande doften över staden.

Svenskbladets nöjesreporter, Sune "Masen" Svänglund har kommenterat;
- Det är sedan länge känt att Linda Rosing pga långvaring användning av solkrämer och ett mångtal kirurgiska ingrepp inte kan tvätta sin kropp hur som helst eftersom hon får starka allergiska reaktioner. Detta trots det stora antalet män som hon dejtar.

- När Linda nu tog sitt årliga bad var hon tvungen att klä av sig helt och sära på benen innan hon satte sig i badet och då blev det helt enkelt såhär, men vi tycker om henne ändå, jag ska förresten träffa henne senare ikväll för en drink, förklarar Masen.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN
Annons
Helfoder för hund och baby