Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Den så kallade skyltmannen i Lund har en ny skylt
Den så kallade skyltmannen i Lund har en ny skylt

Carl-Erik Rosén sköt Osama bin Laden

Publicerad: 2011-05-03

Skyltmannen, eller Stellan Hagmalm som han egentligen heter, har i många år gått runt med skylten "Carl-Erik Rosén sköt Olof Palme" - men igår iakttogs Stellan och hans hustru* när de promenerade över Stortorget i Lund med en helt nymålad skylt:

"Carl-Erik Rosén sköt Osama bin Laden".

Den 2 maj började alltså en ny process i Stellan Hagmalms kamp, en kamp som egentligen inte är helt ny, då orsaken till mordet på Osama bin Ladens död är densamma som mordet på Olof Palme, Romarrikets fall och kristendomens grundande: Allt är en konspiration för att i slutändan utplåna Hagmalms släkt.

Anledningen till att Carl-Erik Rosén skulle ha skjutit Olof Palme, var för att avleda myndigheterna från att rota i vem som egentligen är Sveriges rättmätige tronarvinge.

Stellan Hagmalm är alltså, enligt vad han själv uppger, i rakt nedstigande led släkt med Karl XIII, som inte sades ha några barn i livet och därför varit nödsakad att ta hit Jean Baptist Bernadotte, den blivande Karl XIV Johan.

Men enligt Kungliga Konspiratoriska Sällskapet, KKS, fick Karl XIII faktiskt en son, Karl XIV Stellan. Karl-Stellan sades ha dött några dagar senare, men egentligen var det ett falskt rykte som spreds för att den lille parveln inte skulle gå samma öde till mötes som sin salig farbror, Gustav III. Karl-Stellan fördes istället i säkerhet till den lilla västgötska orten Mullsjö, där han växte upp som en god borgare och sedermera startade en bagerirörelse.

Karl-Stellans påstådda släktskap med kungahuset ska ha gett honom smeknamnet "Kung Skorpa". Allt enligt KKS uppgifter.

Att nu Carl-Erik Rosén skulle ha gett sig av till Pakistan för att skjuta Osama bin Laden ligger helt i linje med alla andra händelser som drabbat släkten Hagmalm.

Man hade återigen upptäckt att Stellan Hagmalm är Sveriges rättmätige konung, men genom att mörda bin Laden sopas spåren igen och fokus flyttas utomlands.

- Men jag ger inte upp, låter Stellan Hagmalm meddela. Jag vet att jag har rätten på min sida och rättvisan måste segra.

*Stellans hustru heter Maj-Britt.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: SDS SDS2 SDS2 SDS2 SDS3 Wikipedia Friluftsfrämjandet
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev