Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
13 April 2024
 
Gammal som ung kan ha nytta av/uppskatta "Clone-a-willy" står det i nomineringstexten.
Gammal som ung kan ha nytta av/uppskatta "Clone-a-willy" står det i nomineringstexten.

"Clone-a-willy" årets julklapp

Publicerad: 2010-11-22

I veckan som gick presenterades årets juklapp.

Årets julklapp utses varje år sedan 1988 av Handels utredningsinstitut. Att utse årets julklapp är inte bara det största, utan även det enda som Handelns utredningsinstitut gör på året - så det läggs ner stora resurser och tid på att spå om vad denna decembergåva kan tänkas bli.

Årets årets julklapp utsågs sent i förra veckan, och blev, något oväntat - "Clone-a-willy", ett kit av vilket man kan gjuta av sin egen/en mandom. Denna avgjutning används sedan i diverse olika sammanhang; exempelvis har de allra flesta killar som gymtränar i rummet med fria vikter avgjutningen av sin egen mandom på en central plats i hemmet, oftast bredvid fotografiet, taget i en studio, där hans tjocka silverkedja hänger väl synligt utanför t-shirten och han håller om sin skitsmala och mycket kortare tjej bakifrån, i ett kärleksfullt, men samtidigt lite hotfullt grepp. 

Mattias "Maskinen" Svensson brukar gymma i rummet med fria vikter iklädd fladdriga tyngdlyftarbyxor och är glad över att Handelns utredningsinstitut valt just "Clone-a-willy" till årets julklapp:

- Ja, det är skitbra. Det är bra att sådana här frågor lyfts upp på dagordningen. Jag har lagt märke till att flera av Sessans kompisar tittat lite snett på min penisavgjutning när de kommer hit på middag, en satte ett kycklingben i halsen. Men nu kommer de också att ge sina killar en "clone-a-willy" i julklapp och så kommer de ställa den på en central plats i hemmet, för alla att se. Så som det ska vara.

"Clone-a-willy" kan även användas på andra, än mer romantiska, sätt och det är därför den utsetts till årets julklapp av Handelns utredningsinstitut.

Juryns motivering till Årets julklapp 2010 lyder: "Gammal som ung kan ha nytta av och eller uppskatta en 'Clone-a-willy' och därför utses denna fantasifulla och innovativa produkt till årets julklapp 2010. Äntligen kan de män vars flickvänner/fruar gjort en gipsavgjutning av sin gravidmage, och satt upp på väggen i vardagsrummet med ett silkesband under bysten, göra en liknande gipsavgjutning. Årets julklapp 2010 tilldelas 'Clone-a-willy'."

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!