Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
19 April 2024
 
Johan Sundtorp räknade inte med att  hans iTunes indexerat hans porr.
Johan Sundtorp räknade inte med att hans iTunes indexerat hans porr.

Tonåring visade av misstag porr på släktträff

Publicerad: 2009-04-27

Under helgen hade familjen Sundtorp i Vallentuna en släktträff. Träffen hade planerats två månader i förväag och anordnades av Lena Karlsson, fd Sundtorp tills hon gifte sig med Lennart Karlsson. Vallentuna hade valts för träffen eftersom de äldsta i släkten Sundtorp, Kjell-Ingvar 83 och Lajka Sundtorp 78, bor tillsammans i Hägersten. Dessutom hade Lena störst bostad av alla i släkten, bland annat därför att hennes make är chef för ett företag i telekombranschen, samt att de har två tonårspojkar.

Förutom mormor Lajka och morfar Kjell skulle fyra ytterligare familjer från utanför Stockholmstrakten komma till träffen, nämligen Lenas två bröder och syster, samt morfar Kjells andra barn Marie, tillsammans med hennes barn. Allting var upplagt för en stor släktträff.

Avsikten var att träffen skulle börja klockan 12 men tyvärr hade inte all gästerna anlänt förrän klockan 14. Det var familjen Persson från Värnamo som var sena, pappa Hasse skyllde det på att det var en sen start på grund av att hans fru Anita och två barn Olle och Kristina sinkat dem, Anita i sin tur skyllde på att det var Hasse som kört för långsamt och dessutom tagit fel avtag i en korsning när de var halvvägs.

När familjen väl kommit till rätta började Lena göra iordning smörgåsbordet, och medan hon stökade runt i köket var det någon som föreslog att man skulle titta på lite foton medan Lena gjorde iordning maten. Det var vid detta tillfälle som Johan, Lenas sextonårige son Johan, kom på att han kunde visa foton på TV:n istället för att bara visa vanliga foton. Först blev det strul med kablar i tjugo minuter när Johan kopplade in datorn till TV:n, men när Johan fått upp sin windowsbakgrund, en screenshot av hans högsta ranking i CS, var allting äntligen redo för att visa foton.

Johan startade iTunes för att visa bilderna eftersom det var ett enkelt sätt att visa bilderna, dessutom hade han delat in fotona i olika foldrar så att han lätt kunde visa alla foton. Först ut var familjens foton från Greklandssemestern familjen gjorde under påsken, på flera foton kunde man se Lennart, Lena och de två sönerna först på stranden, på restaurang och till sist på bussen på väg till flygplatsen.

Problemet kom dock när Johan tryckte på next-knappen efter det sista fotot och surfade in i foldern han laddat ned en kväll för två dagar sedan, Black Dicks in White Chicks 9. Johan hade inte sparat alla foton i serien när Cherry 21 år blir gangbangad av tre killar, om han hade gjort det hade den första bilden bara varit en sexig ung tjej i underkläder som ler mot en kamera. Nu var det tyvärr inte så, istället blev den första bilden en så kallad "korkskruv ", få i släkten Sandtorp visste vad en "korkskruv" var innan de sett bilden Johan visade upp för dem på lördagskvällen.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev