Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
18 Maj 2024
 
Sverigedemokraterna firar sedan de köpt en katapult på Blocket.
Sverigedemokraterna firar sedan de köpt en katapult på Blocket.

SD stärker svenska försvaret

Publicerad: 2010-10-16

Sverigedemokraterna (SD) har tagit pengar ur egen ficka för att stärka det nedrustade svenska försvaret.

Detta ska man, enligt SD:s partisekreterare Björn Söder ha gjort eftersom man befarar att det "någon gång, någonstans" kan ske "något" som det krävs "militära insatser" mot. 

Därför har Björn Söder och den gamla exmilitären Stellan Bojerud (SD) tillsammans lagt ut pengar på en medeltida kastmaskin som de hittat i en annons på Blocket. Denna kastmaskin ska, enligt Blocketannonsen, ha "förödande förstörelsekapacitet". Kastmaskinen, eller "katapulten" som SD valt att kalla den, ska integreras med artilleriet i den svenska armén. I armén är det tänkt att "katapulten" ska användas i strid.

När Svenskbladet når Sverigedemokraternas partisekreterare är han mitt uppe i firandet efter att ha införskaffat "katapulten".

Björn Söder:
- Egentligen får vi inte prata med pressen när vi druckit. Det sa Westling på något trött jävla pressmöte, men vad fan. Jag är så jäääääävla glaaaad! (Söder instämmer i en manskör i bakgrunden) Ka-ta-pult-en, tja-la-la-la-la!

- Vår förhoppning är att Katapulten ska användas i strid. Vidare hoppas vi man inser hur pass värdefulla dessa katapulter är för försvaret och att man köper in fler. Just nu har Stellan och jag inte råd, eftersom vi inte fått vår första riksdagslön än och det verkar ta skitlång tid att få tillbaka pengarna vi lagt ut. Och jag vill gärna ta en kaffe och negerboll ute på stan på måndag, det är så trevligt att ha något att se fram emot på måndagsmorgonen när man har hela veckan framför sig, säger Björn Söder.

Sverige har inte varit officiellt i krig sedan 1809 och har således mer än 200 år av fred. Det är dock inget som hindrar Söder och Bojerud från att betala 6000:- ur egen ficka (3000:- var) för att "förstärka" det svenska försvaret.

- I Sverigedemokraternas skuggbudget för 2011 så har vi budgeterat för inköp av... jättemånga katapulter. Vi tänkte att om man skär ner på... sånt som inte är.. dåligt.. för pensionärer.. så har vi råd, menar Söder.

- Om inte Försvarsmakten vill ha vår katapult så kan vi i alla fall använda den till att kasta ut alla jävla invandrare.

I bakgrunden hörs plötsligt Jimmie Åkesson i en ganska klen och illa genomförd imitation av Ving Rhames:
- We're gonna get medieval on their asses! 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Relaterade länkar: Blocketannonsen
Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby