Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Cocktailbaren där Grekland skulle locka till sig en sexpartner och sedan anmäla händelsen.
Cocktailbaren där Grekland skulle locka till sig en sexpartner och sedan anmäla händelsen.

Grekland försökte ta ut våldtäktsförsäkring

Publicerad: 2011-05-26

I ett desperat försök att sanera sin enorma statsskuld har staten Grekland försökt teckna en så kallad våldtäktsförsäkring med ett svenskt försäkringsbolag.

Nästa steg i planen var att Grekland skulle ta på sig en bikini och gå ned till en cocktailbar vid stranden, där skulle sedan Grekland vänta på att Tyskland, Sverige eller Storbritannien kom och satte sig för att prata;
- Drömmen var att Norge med oljemiljonerna skulle dyka upp, förklarar Grekland.

Efter någon timmes prat skulle Grekland ha lockat med sig det andra landet till en avlägsen plats för att där inbjuda till sex. Därefter skulle Grekland helt sonika ringa försäkringsbolaget och kräva ut våldtäktspengarna.
- Jag hade blivit skuldfri och skulle kunna behållt 14 månadslöner om året och pension vid 61 års ålder, förklarar Grekland.

Men allt gick dock i stöpet eftersom Grekland inte lyckades hitta någon våldtäktsförsäkring, istället är nu planen att låna pengar av kompisen Tyskland.

Ifall Tyskland eller Sverige eller andra vänner vägrar låna ut mer pengar är det sista alternativet, den absolut slutgiltiga planen för Grekland, att klippa sig och skaffa ett jobb.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby