Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Lagerbäck kommer äntligen att komma till användning för någon.
Lagerbäck kommer äntligen att komma till användning för någon.

Nigerianer har hittat en användning för Lagerbäck

Publicerad: 2010-02-18

En afrikansk stam i Nigerias mest avlägsna och svåråtkomliga delar har funnit en användning för den misslyckade svenska förbundskaptenen för herrfotbollslaget, Lars Lagerbäck.

Trots åtskilliga år av svår missväxt i den specifika regionen verkar det som att den afrikanska stammen är entusiastiska över att få en sextioårig lönnfet svensk tränare att träna deras fotbollslag. En representant för stammen har kommenterat till Svenskbladet;
- Vi vill att Lars kommer till oss, vi tror att en "stor" man som Lars verkligen kan hjälpa och räcka till alla oss här i byn.

Lagerbäck har själv inte velat bekräfta uppgifterna men medger däremot att han kontaktats av individer i Nigeria som bett honom resa till landet för att diskutera ett eventuellt arbetstillfälle.

Han måste dock resa helt ensam för att de ska ta emot honom för en intervju, Lagerbäck uppmanas äta extra mycket veckorna innan resan till Nigeria och enligt ett av de lite mer konstiga kraven inför intervjuen måste han även gnida in sig i margarin precis innan han träffar representanterna.
- Antagligen är de bara rädda om mig och vill skydda mig från malaria och sånt otyg, margarin fungerar antagligen som ett naturligt skydd ovanpå skinnet, kommenterar Lars Lagerbäck till Svenskbladet.

Lagerbäck nämner ingenting om vad som ligger på bordet för hans del, enligt anonyma uppgifter från Nigeria spekuleras det dock om att Lagerbäck gått för ett kilopris motsvarande circa 59kr/kilot.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: fotbolldirekt fotbollskanalen Aftonbladet
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev