Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Tiger har väldigt svårt att hålla fingrarna ur kakburken.
Tiger har väldigt svårt att hålla fingrarna ur kakburken.

Tiger Woods i nytt blåsväder

Publicerad: 2010-02-22

Under fredagen direktsändes Tiger Woods första uttalande till pressen sedan den amerikanska golfstjärnans otrohetsskandal med ett dussin älskarinnor uppdagades, i ett välregisserat tal bad han sina fans, beundrare och sina sponsorer om ursäkt.

Det var i november förra året som den stora otrohetsskandalen nystades upp, Tigers otrohet hade omfattat ett dussintal kvinnor. Bland kvinnorna återfanns en servitris, en porrstjärna, en försäljerska och kanske mer överraskande även svenska Qristina Ribohn, känd från den svenska dokusåpan Farmen.

Sedan otrohetsskandalen har Tiger varken deltagit i några golfturneringar och flera av hans sponsorer har brutit med honom. Det direktsända talet ansågs som en nödvändighet för att Tiger skulle kunna återvända till golfen samt återupprätta tidigare sponsoravtal.

I talet bad Tiger Woods om ursäkt för sitt agerande och sa att han svikit de som sett upp till honom, samt att hans sportinsatser inte ursäktar ett osedligt beteende. Han sa även att hans äktenskap var en sak mellan honom och hans svenska fru Elin Nordegren och att han inte kommer att uttala sig offentligt om deras relation. Tiger berättade också att han gått i terapi för att ta itu med sitt otrohetsproblem samt att endast tid är det som kan läka den skada han åsamkat.

Uppgifter gör dock nu gällande att Tiger under sitt snyftande försoningstal ska ha mottagit oralsex från en blond kvinna som under hela presskonferensen suttit gömd i talarstolen framför honom. Trots den pågående presskonferensen ska Tiger vid minst två tillfällen diskret ha nått klimax och ejakulerat, detta ska även ha förklarat den något haltande stelheten i Tigers gång efter presskonferensen då han rör sig till främre raden av åskådare.

Den blonda kvinnan har inte med säkerhet identifierats men rykten gör gällande att det rör sig om porrskådespelerskan Barbie Cummings, som 2007 blev världskändis efter att ha utfört liknande handlingar på en trafikpolis i delstaten Tennesse, efter att hon upptäckts med illegala läkemedel i sin bil.

Den blonda kvinnan har inte med säkerhet identifierats men ingen ur pressen har heller bemödat sig att identifiera henne utan har istället valt att kalla henne för "nummer 14", vilket tydligen också ska vara Tigers eget smeknamn för henne.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN Aftonbladet Aftonbladet2 GP Expressen Nyhetskanalen Aftonbladet32 Aftonbladet4 UNT KvP golf.se golf.se2 Nyhetskanalen2 N24 Sv Yle SVT Expressen2 DT DN2 GT DagensPs SVT2
Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!