Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 Februari 2024
 
Slampan Sandra pratade med Kevin mitt framför ögonen på Maria.
Slampan Sandra pratade med Kevin mitt framför ögonen på Maria.

Världens undergång nära efter tonårsdrama

Publicerad: 2009-12-04

Forskare var under fredagen ense om att världens undergång är nära efter att Maria Lundström 15 år, inte lyckats få ögonkontakt med Kevin från grannklassen på hela veckan och dessutom sett honom prata med klassens hora Sandra.

Det var Marias mamma Veronica som slog larm på torsdagskvällen efter att hon råkat höra när hennes dotter pratade på telefon med en kompis;
- Maria snyftade och grät, hon mådde inte bra, sen berättade hon för sin kompis att hon inte lyckats få ögonkontakt med Kevin på en hel vecka och att hon sett honom prata med Sandra utanför matsalen. Hon sa att allting var slut nu, att det var orättvist och att det inte fanns något att göra, allt var slut.

Vetenskapsmän och religiösa ledare som tagit del av mamma Veronicas berättelse bekräftar bilden av världens undergång, professor i existenialism Gunnar Swanlund vid Lunds Universitet berättar
- Vi har tagit del av den information som finns tillhanda, Maria säger att Kevin pratat med Sandra och att världen går under, och det verkar faktiskt korrekt, vi hört från flera elever att Kevin pratade med Sandra utanför matsalen, alla indikationer tyder på att världens undergång nu kommer inom kort.

Efter att Marias våndor blev officiellt kända har även religiösa ledare bekräftat att Apokalypsen nu är nära, teologen och före detta ärkebiskopen KG Hammar har pratat med Svenskbladet;
- Efter att Kevin pratade med Sandra är Maria väldigt upprörd, dessutom har nya uppgifter från Maria även indikerat att Kevin log när han pratade med Sandra. Vi har fått alla dessa uppgifter bekräftade av vittnen från Marias skola och vi väntar nu på att världen ska gå under. Det är denna händelse som beskrivs aningen luddigt i Uppenbarelseboken, veckan då Kevin inte tittade på Maria.

Beskedet om världens undergång kommer bara två veckor efter det falska larmet då man felaktigt trodde att världen skulle gå under. Vid det tillfället hade Marias bästis Lotten haft en fest som Kevin och hans kompisar besökt, men Maria kunde inte gå eftersom hela familjen Lundström skulle besöka släktingar i Värmland under helgen. Det visade sig dock snart att det rörde sig om ett falskt larm och att livet kunde fortsätta, beskedet uppgavs komma efter att Marias mamma Veronica köpt en stor godispåse samt en en-liters förpackning av Ben & Jerry glass.

Denna gång är det dock allvar och det är Maria väldigt tydlig med;
- Fan! Jag har sminkat mig varje morgon för att se fin ut, och fantiserat om hur jag skulle le när Kevin tittar mig i ögonen när jag passerar honom i korridoren, och så kommer den där slynan Sandra, jag vill bara döö!!


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Helfoder för hund och baby