Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
16 Juni 2024
 
Fler nyheter på Svenskbladet

Fler nyheter på Svenskbladet

Publicerad: 2009-12-21

Dagens Svenskbladet är över ett år gammal nu, snart 15 månader, ettårs-jubileumet passerades tyst i Oktober. När vi startade tidningen i Oktober 2008 hade vi endast en 20-30 läsare per dag, på en bra dag blev det kanske över hunrda läsare. I dagsläget har Svenskbladet en växande skara läsare och dyker upp i bloggar och Facebooksidor lite här och var, numera har vi circa tusen läsare per dag.

För att göra det ännu intressantare att besöka oss har vi nu genomfört ett par ändringar för att du ska kunna hitta ännu fler läsvärda nyheter här på Svenskbladet.

I mittenmenyn visas nu de 10 senaste nyheterna med de 10 senaste kommentarerna bakom en tab, du behöver helt enkelt bara klicka på kommentarer för att se de senaste kommentarerna.

Nedanför denna meny kan du se de 10 mest lästa artiklarna från föregående månad, samt bakom en flik kan man nu även hitta de 10 mest lästa nyheterna någonsin.

I menyn längst ned hittar du nu länkar till de tio senaste nyheterna från Dagens Lokaltidningsbesvikelse samt Ankpressen.

Alla vi på Svenskbladet vill också passa på att önska våra läsare en God Jul, och påminna er om att julskinkan, om den kommer från Scan, mycket väl kan ha kommit från Lars Hultströms gård. Den gård som var stängd hela 4 dagar innan Scan utförde en inspektion och öppnade den igen.

God Jul på er!

Nu hittar du ännu fler nyheter på Svenskbladet.
Nu hittar du ännu fler nyheter på Svenskbladet.

Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger OllonborgLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 4 kommentarer

Marknadstorg.se
Bra reklam!

Eva Annonssida, (för 11 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Fake
Va är det sant? Jag som har suttit och trott på de här i 50 år.

O.Nanis fru , (för 13 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hej min son
vad gör du just nu? varför är du inne här och läser?

din mamma , (för 13 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Fake
Fan va dumma folk är som inte fattar att det här är en fake artikel. Trodde ni på alvar att Svenskbladet har tusen läsare om dan?

O. Nani, (för 63 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam