Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Anna Anka kommer turnéra genom alla större orter i Sverige.
Anna Anka kommer turnéra genom alla större orter i Sverige.

Anna Anka skall pöka sig genom Sverige i vår

Publicerad: 2010-03-05

I säsongspremiären för Svenska Hollywoodfruar presenterade den nyskilda Anna Anka sin kommande Sverigeturné där hon ämnar dra över stora delar av Sveriges manliga befolkning.

Anna Anka skilde sig från artisten Paul Anka så sent som december 2009 och i programmet presenteras hon som "nybliven singel" – och själv skräder hon inte orden:
– Det känns helt underbart att jag är singel. Nu kan jag gå ut och pöka, för jag har inte fått ett ordentligt pök på sju år, berättar hon.

Anna kommer bokstavligen att knulla sig genom alla större orter i Sverige med start i Globen i Stockholm där hälften av biljetterna redan sålts. Anna berättar att efter åren med Paul behöver hon en längre turné och hon kan tänka sig att även ta en vända till Norge där det svenska TV-programmet även gjort henne känd.

Dessutom kommer Linda Rosing samt ett antal olika kvinnliga C-kändisar från diverse dåraktiga dokusåpor även att figurera i turnén som så kallade "fluffers" åt Anna.

En talesman för turnéorganisatören EMA Telstar basunerar ut med en självbelåten pondus;

- Alla kommer att få pöka Anna minst en gång under max 4 minuter, ifall man ställer sig längst bak i kön igen efter den första gången kan man möjligtvis få gänga en gång till, men det är inget vi kan garantera utan är helt upp till Anna.

- Rabatt finns för pensionärer samt studenter som kan visa upp giltigt CSN-kort. Du kan hämta och betala dina biljetter till Anna Ankas turné hos ATG-ombud runt om i Sverige. Förbetalda biljetter via internetbank kan hämtas ut hos ATG-ombud.

(FOTNOT: Svenskbladet har förgäves försökt fiska fram en eller flera kommentarer från någon av de män som förköpt en eller flera biljetter till evenemanget. Vi uppmanar därför de som känner sig träffade att enkelt - och givetvis helt anonymt - nyttja den alldeles förträffliga kommentarsfunktionen som finnes till förfogande på denna hemsida)


Annons

Kjell Kriminell

Fler artiklar av Kjell Kriminell


Relaterade länkar: exp topphalsa Aftonbladet Aftonbladet2 nyheter24 exp2 resume mynewsdesk svd
Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam