Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Allfr f unga mn idag vet om frdelarna med porr i pappersform.
Allfr f unga mn idag vet om frdelarna med porr i pappersform.

FIB-aktuellt viker ut Pippi

Publicerad: 2009-10-13

Efter att den anrika herrtidningen Playboy offentliggjort att Marge Simpson blir utvikningsflicka i nästa nummer har även den svenska herrtidningen FIB-aktuellt valt att nyttja samma koncept.

Playboy, som i huvudsak vänder sig till den inhemska amerikanska marknaden, hoppas att valet av Marge Simpson ska få flera 20-åringar att intressera sig for tidningen. Varför man tror att Marge Simpson skulle intressera 20-åringar i en genomtråkig tidning utan någon riktig porr uppger man dock inte.

Svenska FIB-aktuellt väljer istallet Pippi Långstrump som sin utvikningsflicka, men skälen uppges vara de samma, man vill locka fler yngre läsare till publikationen. Chefredaktören Sixten Stenberg berättar;
- Den nya generationen av tonåringar och unga män där ute konsumerar mest porr på nätet och missar då helt alla de delar av gammaldags porr som är så viktiga och det är detta vi hoppas öppna ögonen för. Alltifrån mediokra repotage om bilar och olika länders militära elitförband till genuina porrnoveller om kvinnor som vill ha analsex med främlingar de träffar i tvättstugan.

- Dessutom tror vi kontaktannonserna som till 90% består av bilder pa mäns erigerade penisar är otroligt viktiga för alla de unga desperata män där ute som vill hitta en tillfällig kvinnlig sexpartner, tillägger Sixten Stenberg.

Valet av just Pippi Långstrump motiverar man med att "alla redan känner till vem hon är och att flertalet män säkert också redan haft sexuella fantasier om henne i uppväxten". Dessutom går hon också hem hos kvinnor eftersom hon är en stark kvinnlig symbol inom barnlitteraturen.
- Sen får vi också äntligen svar på frågan som alla man undrat över, ar Pippi lika "röd" där nere som hennes flätor är?, kommenterar Sixten Stenberg.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: SvD DN Expressen GP
Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam