Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Restaurangen vägrade ta emot Hanif Balis bordsreservation (Hanif Bali tar den i tvåan).
Restaurangen vägrade ta emot Hanif Balis bordsreservation (Hanif Bali tar den i tvåan).

Kaos när Hanif Bali ringde restaurang Bali

Publicerad: 2011-01-20

När riksdagsledamoten Hanif Bali (m) under onsdagen ringde restaurang Bali i Stockholm för att boka ett bord blev det starten på en utdragen tvist.

Bali (Hanif Bali) uppger att konversationen inleddes problemfritt, men när personalen bad om hans namn för bokningen blev det problem;

- De sa bara "Ja det här är Bali" när jag berättade att jag heter Bali, berättar Hanif Bali.

- Vi kom ingen vart, till slut la de på luren bara, de trodde jag satt och drev med dem, så jag ringde upp igen, förklarar en synbart upprörd Bali.

Även denna gång nekades Bali att boka bord på Bali och Bali blev upprörda på Bali så till den grad att de slängde luren i örat på Bali, Bali kände sig både ledsen, arg och kränkt.

- Jag ringde en sista gång och hotade med anmälan till ombudsmannen för etnisk diskriminering, men de trodde fortfarande jag drev med dem så jag gav upp, förklarar Bali.

Snuvad på det indonesiska kökets läckerheter blev det istället en Calzone med en stor stark på Västra Skogens Pizzeria, Balis absoluta favorithak i Solna.
- Man kan välja storlek på ölen och kommer man tidigt är det rätt tomt, ja förutom de fem-sex personer som konstant sitter och spelar på Jack Vegas-maskinerna såklart.

Hanif Bali berättar för Svenskbladet att det inte är första gången som han råkat ut för missförstånd, för ett år sedan skulle han flyga till Köpenhamn för en konferens. Men hamnade av misstag på ett flyg till Bali då man vid check-in desken läst fel i hans bokningspapper.
- Det var jävligt jobbigt, jag sov när vi lyfte och när vi inte landat i Köpenhamn efter två och en halv timme frågade jag en flygvärdinna vad som stod på och hon sa att vi hade elva timmar kvar tills vi landade i Bali!

Hanif Bali inväntar just nu bekräftelse från Skatteverket på att hans namnbyte har genomförts, tanken är att han med sitt nya namn, Hanif Rundqvist, ska slippa fler namnrelaterade problem.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: syltor
Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!